Masumlar Apartmanı 34. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 34. Bölüm İzle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 34. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 18 Mayıs Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 34. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 34. Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 34. bölümü 18 Mayıs Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 34. BÖLÜMDE NE OLDU?

Safiye, bir yandan Naci’ye yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşarken diğer yandan da hastalığının ciddiyetini sorgular. Gülben, saldırıya uğrayan Esat için kendini aşması gereken bir durumla yüz yüze gelir. Naci’nin gerçeği Safiye’ye söylemiş olmasından korkan Han diken üstündedir. Halbuki korktuğundan bile büyük bir tehlike onu beklemektedir. Üniversite yüzünden Neriman’la farklı şehirlerde yaşayacakları endişesi, Ege’ye ani bir adım attıracaktır.

MASUMLAR APARTMANI 33. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Han, sonunda Naci’yi doktora götürür ancak hiç beklemediği bir durumla karşılaşır ve panikler. Safiye ise evde Okşan’la baş etmeye çalışırken bir yandan da Anıl’dan öğrendiklerinin şoku içindedir. Her zamanki gibi Gülben duruma el atar fakat işler daha da karışır. Han, başına gelecekleri kabullenmiş, artık kaçınılmaz sonu geciktirme derdindedir. İnci’yle baş başa şehirden biraz uzaklaşmak ister. Gittikleri yerde İnci’nin söylediği şey ise içinde bulunduğu çıkmazın karanlığına güneş gibi doğar.

MASUMLAR APARTMANI 34. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 18 Mayıs Salı günü yayınlanan 34. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI 34. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı yeni bölüm izle trtizle trt izle masumlar apartmanı son bölüm izle