Masumlar Apartmanı 33. Bölüm Full İzle

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 33. Bölüm Full İzle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 33. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 11 Mayıs Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 33. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 33. Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 33. bölümü 11 Mayıs Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 33. BÖLÜMDE NE OLDU?

Han, sonunda Naci’yi doktora götürür ancak hiç beklemediği bir durumla karşılaşır ve panikler. Safiye ise evde Okşan’la baş etmeye çalışırken bir yandan da Anıl’dan öğrendiklerinin şoku içindedir. Her zamanki gibi Gülben duruma el atar fakat işler daha da karışır. Han, başına gelecekleri kabullenmiş, artık kaçınılmaz sonu geciktirme derdindedir. İnci’yle baş başa şehirden biraz uzaklaşmak ister. Gittikleri yerde İnci’nin söylediği şey ise içinde bulunduğu çıkmazın karanlığına güneş gibi doğar.

MASUMLAR APARTMANI 32. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağını bilemezken İnci’yle Barış arasındaki samimiyet karşısında çileden çıkar. Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh’un evine giderler. İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar. Ancak herkes dışardayken Hikmet’in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar. Bu kriz, Han’ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han’ın emrivakisi, Safiye’yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han’ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

MASUMLAR APARTMANI 33. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 11 Mayıs Salı günü yayınlanan 33. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI 33. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı yeni bölüm izle trtizle trt izle masumlar apartmanı son bölüm izle