Masumlar Apartmanı 25. Bölüm Full İzle

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 25. Bölüm Full İzle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 25. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 9 Mart Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 25. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 25. Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 25. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Han’ın çöp dairenin kapısını açışını korkuyla izleyen Safiye ve Gülben’i, büyük bir sürpriz beklemektedir. Gördükleri karşısında ikisinin de dünyasını yıkılır. Safiye büyük bir krize girer. Han’ın sakinleştirme çabaları ise sonuçsuz kalır. İnci kafasında Han’a dair büyük sorularla eve döner, ancak ortalığı birbirine girmiş halde bulur. İsyan bayrağını çeken Neriman en çılgın maceralara hazırdır. Teras katında gizlice arkadaşlarını ağırlamak ister. Ancak gecenin bir vakti terasa çıkan dörtlüyü büyük bir tehlike beklemektedir. İnci’nin tavırlarından şüphelenen Han ise gözünü karartır ve hayatını kökten değiştirecek bir adım atar.

MASUMLAR APARTMANI 25. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 25. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

MASUMLAR APARTMANI 25. BÖLÜM FRAGMANI

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı izle trtizle 2 mart masumlar apartmanı izle trt izle masumlar apartmanı son bölüm izle