Masumlar Apartmanı'nda gergin anlar: İnci ile Safiye birbirine giriyor!

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı'nda gergin anlar: İnci ile Safiye birbirine giriyor!

TRT 1'in salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Masumlar Apartmanı'nın 25. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde, zor günler geçiren İnci'nin Safiye ile karşı karşıya gelmesi dikkat çekiyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Zeynep Dizdar, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı'nın 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞİYOR

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikayeyi anlatan Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Gülben, büyük bir takıntı haline getirdiği Esat'ın çay içme davetini kabul ederek, çocukluk aşkıyla çay bahçesinde buluşuyor. 

Masumlar Apartmanı'nda gergin anlar: İnci ile Safiye birbirine giriyor! - Resim : 1

AŞKLARI BİR KEZ DAHA SINAVDAN GEÇİYOR

Han'ın büyük sırrını öğrenen İnci'nin kafası bu gerçekle nasıl yaşayacağını bilemediği için karışıyor. İnci'ye olan aşkı yeniden sınavdan geçen Han'ın "Dönmeyeceksin" sözlerine İnci'den "Zor" karşılığını alması ilerleyen bölümlerde işlerin daha da karışacağını gösteriyor. 

Masumlar Apartmanı'nda gergin anlar: İnci ile Safiye birbirine giriyor! - Resim : 2

İnci'nin kendilerini tedavi için doktora götüreceğini düşünen Safiye ise büyük bir tartışma yaşadığı genç kadına tokat atıyor. Birbiri ardına kötü olaylar yaşayan İnci'nin evi yeniden terk edip etmeyeceği merak konusu oldu. 

Masumlar Apartmanı'nda gergin anlar: İnci ile Safiye birbirine giriyor! - Resim : 3

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 25. bölümü, 9 Mart akşamı saat 20.00'de TRT 1'de ekrana gelecek. 

MASUMLAR APARTMANI'NIN KONUSU NE?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazadan dolayı tamamen değişir. İnci, ailesi büyük sırlarla çevrili olan Han’ın arabasına çarpar ve ikilinin yolları böylelikle kesişir.

Safiye (Ezgi Mola), Gülben (Merve Dizdar) ve Neriman (Gizem Katmer) yaşamı takıntılarla dolu üç kız kardeştir. Han ise hasta babalarının da içinde bulunduğu bu aileyle gerçek dünyayla arasındaki tek bağlantıdır. Han’ın bu yaşamdaki tek amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Zeynep Farah Abdullah) gördüğü o ilk anda değişir. İnci’ye aşık olan Han, ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Takıntılı yaşamlarından dolayı her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesinin hayatı, İnci ve Safiye’nin yıllar sonra ortaya çıkan aşkı Naci’yle birlikte daha da kontrolden çıkacak ve ortalık iyice karışacaktır.

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı dizisi Merve Dizdar Masumlar Apartmanı dizisi haberleri TRT 1 dizileri Uğur Uzunel Masumlar Apartmanı Gülben dizi haberleri