Masumlar Apartmanı 24. Bölüm Full İzle

Masumlar Apartmanı Dizi Haberleri
Masumlar Apartmanı 24. Bölüm Full İzle

TRT 1'de Masumlar Apartmanı dizisinin 24. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 2 Mart Salı günü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 24. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Masumlar Apartmanı 24. Bölüm İzle.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 24. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 23. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Han, Esra’ya yaptığı açıklamalarla durumu bir kez daha kurtardığını düşünürken, Esra’nın çok daha fazlasını gördüğünden habersizdir. Esra öğrendiklerinin şokuyla ne yapacağını bilmez haldedir. Sonunda İnci’ye anlatır. İnci için durum bu kez sadece bir şüpheden ibaret olmaktan çıkmıştır. Araştırmaya girişir.

Naci ise Safiye’ye bu sefer öncekinden çok daha büyük bir sürpriz hazırlar. Ancak işler planladığı gibi gitmez. Artık Naci için gerçeklerle yüzleşme vaktidir.

Hikmet’in hastalığı yüzünden yaşadığı kafa karışıklığı, Gülben ve Esat’ı çok zor bir durumda bırakır. Neriman ise okulda Gamze’nin meydan okumasını kabul eder ve yepyeni bir heyecan keşfeder. Bu keşif, onu hiç tanımadığı tehlikeli sulara yönlendirir. Esra’nın apartmandan gelen kokuyu takip etmesi ise ortalığı iyice karıştıracak olaylar silsilesini başlatır.

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 24. bölümünü tek parça full olarak TRT İzle'den izleyebileceğiniz link.

ÖNEMLİ NOT: TRT'nin linkteki TRTizle sitesine Facebook, Google ya da Apple ID'nizle giriş yapmanız gerekmektedir. Bu hesaplardan biriyle giriş yapıldığında dizi ücretsiz olarak seyredilebilmektedir.

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

MASUMLAR APARTMANI 24. BÖLÜM FRAGMANI

trt dizileri dizi izle dizi haberleri trt 1 izle masumlar apartmanı izle trtizle 2 mart masumlar apartmanı izle trt izle