Masumlar Apartmanı 21. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı
Masumlar Apartmanı 21. Bölüm İzle

Masumlar Apartmanı dizisinin 21. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 9 Şubat Salı yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 21. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

Masumlar Apartmanı dizisinin heyecanla beklenen 21. bölümü TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

MASUMLAR APARTMANI 20. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

İnci, eve girmiş, yepyeni bir maceraya ilk adımı atmıştır. Her ne kadar sağlam durmakta kararlı olsa da daha ilk günden yaşadıkları onu umutsuzluğa sürükler. Han, İnci’yi rahat ettirmek için elinden geleni yapar ancak Safiye’nin planları başkadır. Safiye, İnci’ye hayatı dar etmekle meşgulken Naci’den gelen bir sürpriz, bastırmaya çalıştığı duyguları tekrar canlandırır. Fakat Safiye direnmekte kararlıdır.

Gülben evdeki dengeleri korumaya çalışırken, Hikmet’in kafa karışıklığı İnci ve Safiye arasında yeni bir kriz yaratır. Neriman ise Ege ve Gamze’nin birlikteliğinin acısını henüz atlatamamışken bir de Gamze’nin entrikalarıyla uğraşmak zorunda kalır ve sonunda patlar. Gülru’nun gitmeden önceki son hamlesi ise Safiye’ye yıllar önce kapattığı bir kapıyı yeniden açtırır.

Senaryosu Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜM İZLE

Masumlar Apartmanı dizisinin 21. Bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link. 

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

FRAGMAN: 

 

 

dizi izle dizi haberleri trt dizileri