Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı

Masumlar Apartmanı Fragman
Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 20. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Gerçek hayattan uyarlanan dizinin yeni bölümünde Safiye'nin Naci'yle dışarı çıkmak istemesi dikkat çekiyor.

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı dizinin yeni bölümünün ilk fragman yayınlandı.

Masumlar Apartmanı 19. bölüm finalinde Derenoğlu ailesinin evine gelen İnci, pek hoş karşılanmamıştı. Yayınlanan 20. bölüm fragmanında ise Safiye ve Gülben'in, İnci'ye verdiği temizlik eğitimlerinin meyve verdiğini görüyoruz. Büyük bir heyecanla izlenen Safiye ve Naci aşkında ise durumlar iyi görünüyor.

MASUMLAR APARTMANI 20. BÖLÜM FRAGMANI

Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı yayınlandı - Resim : 1

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han, İnci'nin ayrılık kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han'dan farksız bir durumda değildir ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han'ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman, abisinin ilişkisi için okulda Ege ile tartışır. Tartışma sırasında birbirlerine söyledikleri şeyler her ikisinin de canını yakar.

Ablasının ve Han'ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci'yi bir araya getirmek için Esat'tan yardım ister. İnci'nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalasa da değişen bir şey olmaz. Evdeki düzeni ve hayatını eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, annesinden yardım ister.

Sürükleyici konusuyla dikkat çeken “Masumlar Apartmanı” salı günü 20.00'de TRT 1'de.  

Kaynak: Haber Global TV

Masumlar Apartmanı