Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan tacize uğradığı sahneyi böyle anlattı

Masumiyet
Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan tacize uğradığı sahneyi böyle anlattı

Fox TV'de yayınlanan Masumiyet dizisinde sevgilisi İlker Ilgaz tarafından tacize uğrayan Ela'yı canlandıran İlayda Alişan, diziye damga vuran o sahne hakkında konuştu.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi başarılı oyuncularla Masumiyet'te yer alan genç oyuncu İlayda Alişan, sevilen diziyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.

"KORKTUĞUM GİBİ OLMADI" 

Dizi başlamadan önce taciz olayıyla ilgili gelişen sahnelerde zorlanacağını düşündüğünü dile getiren İlayda Alişan, "Olay gecesi sahnelerinde ve Ela’nın yol kenarına atıldığı sahnelerde zorlanacağımızı düşünmüştüm, malum hava şartları. Fakat korktuğum kadar da zorlu geçmedi… Gerçekten çok profesyonel bir ekiple çalışıyoruz, en zorlu sahnelerimizin bile kolayca altından kalkıyoruz. Bu yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum."

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan tacize uğradığı sahneyi böyle anlattı - Resim : 1

"ENERJİSİ YÜKSEK BİR KIZ"

Güzel oyuncu, kısa zamanda tüm dikkatleri üzerine çekmesini sağlayan Ela karakteri hakkında ise şunları söyledi:

"Ela gençliğinin baharında, en güzel yaşlarında… Enerjisi yüksek, hayat dolu, heyecanlı, hayalleri olan, deli dolu, gözü kara ve tam da bu yüzden 19 yaşın verdiği telaşla, mantığıyla değil, kalbiyle, gerçeklerle değil de inanmak istedikleriyle hareket eden bir kız."

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan tacize uğradığı sahneyi böyle anlattı - Resim : 2

"ELA'YA 'ANNEM HAKLI' DERDİM"

Oyuncu, "Dizide 35 yaşındaki İlker Ilgaz karakteriyle aşk yaşayan Ela’yla gerçek hayatta tanışmış olsanız, ona neler söylemek isterdiniz?" sorusunu ise Ah Ela benim hüzünlü kekim... 'Annen çok haklı' derdim" şeklinde yanıtladı. 

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan tacize uğradığı sahneyi böyle anlattı - Resim : 3

"HAYALİMDEN BANA GERİYE KALAN..."

Geçmişte psikolog olmak istediğini belirten Alişan bu hayaliyle ilgili şunları söyledi: 

"İnsanları dinlemeyi, anlamayı çok seviyorum. Hisli bir insanım ve güvenirim hislerime. İnsanı bilmek önemli. Gözlem yapmak, izlemek… Psikolog olma hayalim tabii ki çocuklukta kaldı ama oyunculukta psikoloji bilmek hiç değilse empat bir birey olabilmek çok önemli. Sanırım hayalimden bana geride kalan bu bilginin kıymeti."

Kaynak: Haber Global TV

Masumiyet dizisi Masumiyet dizisi haberleri İlayda Alişan İlayda Alişan kimdir magazin haberleri