Sen Çal Kapımı dizisi final mi yapıyor? Yapımcıdan flaş açıklama

Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı
Sen Çal Kapımı dizisi final mi yapıyor? Yapımcıdan flaş açıklama

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, dizinin final yapacağı iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

MF Yapım imzalı FOX TV dizisi Sen Çal Kapımı'nın reyting sıralamasında alt sıralarda yer alması dizinin final yapacağı iddialarını gündeme getirdi. 

Madd Entertainment ile yapılan anlaşma kapsamında dünyanın birçok ülkesindeki yayıncılara sunulan dizi, yurt dışında başarılı olsa da, Türkiye'de istenilen noktaya getirilemedi. 

Sen Çal Kapımı dizisi final mi yapıyor? Yapımcıdan flaş açıklama - Resim : 1

"EMEĞE SAYGI LÜTFEN"

Hande Erçel ve Kerem Bürsin gibi ünlü oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu, final iddiaları hakkında açıklama yaptı. Bülbüloğlu, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

"Bu yersiz haberleri acımasızca yapan herkesi kınıyorum. 'Sen Çal Kapımı' çekimlerine devam ediyor. Gönülden çalışan oyuncu ve ekibimizin motivasyonunu bozmaya kimsenin hakkı yok.

Bir dizinin elbette bir son bulma süreci vardır. Buna yapım firması ve kanal birlikte karar verir ve zamanı geldiğinde haberi duyurur. Emeğe saygı lütfen."

Sen Çal Kapımı dizisi final mi yapıyor? Yapımcıdan flaş açıklama - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

dizi haberleri Sen Çal Kapımı dizisi Hande Erçel Kerem Bursin Sen Çal Kapımı dizisi haberleri