Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'ın yaşı gündem oldu

Masumiyet
Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'ın yaşı gündem oldu

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrolleri paylaştığı 'Masumiyet' dizisinde 19 yaşındaki Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan'ın yaşı sosyal medyada gündem oldu.

Fox TV'nin yeni dizisi Masumiyet'in dün akşam yayınlanan 2. bölümünde, yaşadığı felaket sonrası ölüm kalım savaşı veren Ela'nın hikayesi seyirciyi yine ekran başına kilitledi.

Masumiyet'te yanlış bir adama aşık olan Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan'ın 25 yaşında olup 19 yaşındaki bir karakteri canlandırması sosyal medyada tepki topladı.

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'ın yaşı gündem oldu - Resim : 1

Sosyal medyada Masumiyet hakkında yorum yapan seyirciler, başrol oyuncusu İlayda Alişan'ın yaşının hikayenin inandırıcılığını olumsuz etkilediğini belirttiler. 

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'ın yaşı gündem oldu - Resim : 2

İLKER ASLINDA CEM GARİPOĞLU MU?

Geçtiğimiz günlerde Masumiyet dizisiyle ilgili ortaya atılan iddia ortalığı karıştırdı. 

Dizide sevgilisi Ela'yı (İlayda Alişan) canavarca hislerle darp edip öldü sanarak çöpe atan zengin ailenin oğlu İlker karakterinin (Serkay Tütüncü) Cem Garipoğlu'nun hikayesinden yola çıkılarak yazıldığı öne sürüldü. 

Oldukça varlıklı bir ailenin oğlu olan Cem Garipoğlu 2009 yılında 17 yaşındaki kız arkadaşı Münevver Karabulut'u öldürmüştü.

MASUMİYET DİZİSİ 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN 

Masumiyet dizisinin 10 Mart çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 3. bölümünden ilk fragman yayınlandı. 

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

MASUMİYET NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

'Kuruluş Osman', 'Sadakatsiz' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi rakipleriyle reyting mücadelesine giren Masumiyet, her çarşamba saat 20.00'de FOX TV'de ekrana geliyor. 

Kaynak: Haber Global TV

ilayda alişan kaç yaşında İlayda Alişan kimdir Masumiyet dizisi Masumiyet dizisi haberleri masumiyet dizisinin konusu nedir masumiyet ne zaman yayınlanıyor Cem Garipoğlu dizi haberleri