MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'dan esprili sitem: "Zam istiyorum"

MasterChef Türkiye Magazin Haberleri
MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'dan esprili sitem: "Zam istiyorum"

Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye All Star çekimleri sırasında Acun Ilıcalı'ya şakayla karışık sitem etti. Mehmet Yalçınkaya MasterChef'teki görevi için zam istedi.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği MasterChef Türkiye All Star yeni bölümleri ile akşamları ekrana getirilmeye devam ediyor. İzleyici ekran başına kilitleyen MasterChef'in yeni sezonundan önce jürilerin maaş konusunda anlaşamadığı ve Somer Sivrioğlu'nun programdan ayrıldığı iddia edildi. Ancak programın yeni bölümlerinin yayınlanmaya aşlamasının ardından 3 şef de ekranda bot gösterdi.

Zaman zaman şeflerin işleri nedeniyle programa gelmemesini Mehmet Yalçınkaya, şakayla karışık eleştirdi. Mehmet Şef yarışma sırasında "Kaderim aynı buradan patrona dönmek istiyorum, birisi yine yok, biri dört hafta gelmez birisi aradayız dükkana gitmiş efendim ben zam istiyorum. Zam istiyorum yeter" dedi.

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'dan esprili sitem: "Zam istiyorum" - Resim : 1

Somer Şef ise duruma gülerek "Danillo yolda geliyor ama çok yükümüzü alıyorsun şef bu bahaneyle de tekrar teşekkür edeyim" dedi.

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya'dan esprili sitem: "Zam istiyorum" - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye All Star Acun Ilıcalı Somer Sivrioğlu Mehmet Yalçınkaya