MasterChef'te final haftası! Üçüncü finalist belli oldu

Magazin Haberleri
MasterChef'te final haftası! Üçüncü finalist belli oldu

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında adım adım finale yaklaşılıyor. MasterChef'in 10 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümünde çeyrek final heyecanı yaşandı. Peki, MasterChef’te kim kazandı, 3. finalist hangi yarışmacı oldu? İşte 10 Ocak MasterChef'te ilk 3'e giren isim...

MasterChef'te ilk 3'e kalan isim ve elenen yarışmacı 11 Ocak akşamı ekranlara gelen rekabet dolu bölümde belli oldu.

MasterChef'te final haftası! Üçüncü finalist belli oldu - Resim : 1

TV8 ekranlarında yayınlanan ve cuma akşamı büyük finalin yapılacağı MasterChef Türkiye'nin dün akşam izleyici ile buluşan son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye’de Tahsin ve Eren’in ilk 3’e adını yazdırmasının ardından Sergen ve Hasan arasında müthiş bir mücadele yaşandı. Oyunlarda en fazla puanı alarak ilk 3’e kalmayı başardı. Bir yarışmacı ise MasterChef Türkiye'ye 4. olarak veda etti.

MasterChef'te final haftası! Üçüncü finalist belli oldu - Resim : 2

MASTERCHEF’TE İLK 3. FİNALİST KİM OLDU?

İlk 2 oyun sonunda bu kez final etabı için yarışmacılardan Mehmet Şef'in özel tarifi olan yüzgeç gülü kırlangıç yanağı çorbası yapılması istendi. Mehmet Şef oyun öncesi özel tabağın inceliklerini tek tek anlattı. Şefler son turda verdikleri süreyi açıkladıktan sonra düelloda nefes kesen mücadele başladı. Süre sonunda yapılan yemekleri değerlendiren şefler oylarını verdi.

Somer Şef, Danilo Şef ve Mehmet Şefin verdiği puanlar sonucunda Sergen 19, Hasan ise 25 puan aldı. İlk 2 oyunun puanları da toplandığında Sergen 61 puana ulaşırken, Hasan 66 puan aldı.

MasterChef'te final haftası! Üçüncü finalist belli oldu - Resim : 3

Sergen ise çeyrek finalde MasterChef Türkiye rüyasına veda ederken, 3. finalist ise Hasan oldu. 

MasterChef'te final haftası! Üçüncü finalist belli oldu - Resim : 4

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR? 

Sergen Özen, 1996 doğumludur. MasterChef'e Tekirdağ'dan katılan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yaşadığı unutkanlık nedeniyle yarışmaya veda etmişti.

Otelcilik lisesinden mezun olan MasterChef Sergen Özen, genç yaşlardan bu yana aşçılık ile ilgileniyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, özellikle et yemeklerinde kendisine güveniyor.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef magazin magazin haberleri