Kulüp dizisinde Çelebi’nin gençliğini canlandıran oyuncu bakın kim çıktı!

Magazin Haberleri
Kulüp dizisinde Çelebi’nin gençliğini canlandıran oyuncu bakın kim çıktı!

1950'li yılların sosyo kültürel hayatına ışık tutan Netflix'in orijinal yapımı Kulüp'te Çelebi karakterinin gençliğini canlandıran ünlü oyuncu görenleri şaşırttı.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kelebek ve Salih Bademci’nin paylaştığı Netflix dizisi Kulüp büyük yankı uyandırdı. Dizinin en önemli karakterlerinden biri de Fırat Tanış’ın canlandırdığı Çelebi karakteriydi. Kulüp’te Çelebi’nin gençliği canlandıran oyuncu ise herkesi şaşırttı.

Dizide Çelebi'nin gençliğini canlandıran oyuncu Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz’dı. Yargı dizisindeki performansıyla büyük bir çıkış yapan yetenekli oyuncu bu diziden önce Kulüp’te Çelebi’nin gençliğini canlandırdı.

Kulüp dizisinde Çelebi’nin gençliğini canlandıran oyuncu bakın kim çıktı! - Resim : 1

ONUR DUYMAZ KİMDİR?

Haziran 1990 Kocaeli doğumlu Onur Duymaz 31 yaşındadır. Vienna Konservatorium mezunu olan Durmaz oyuncu ve tiyatrocu kimliğinin yanı sıra cast direktörü ve yönetmen yardımcısı görevlerinde de bulundu. Kaçın Kurası ve Bir Baba Hindu filminin yönetmen yardımcılığını yaptı. Hadi İnşallah ve Niyazi Dört Nala isimli sinema filmlerinin ise cast direktörlüğünü üstlendi. Onur Durmaz Instgaram'da, 'onurdurmazm' kullanıcı adı ile paylaşım yapıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Fırat Tanış Kulüp dizi magazin magazin haberleri