MasterChef'te büyük sürpriz: Olimpiyat şampiyonları!

MasterChef Türkiye
MasterChef'te büyük sürpriz: Olimpiyat şampiyonları!

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021'in 49. bölümünde olimpiyat şampiyonları ile yarışmacılar bir araya geliyor. İşte MasterChef Türkiye 49. bölüm fragmanı...

Jüri koltuğunda dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu TV8'in ilgiyle takip edilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye'de takım oyunları devam ediyor.

Yeni sezonunda da büyük ilgi gören MasterChef Türkiye'nin 27 Ağustos 2021 Cuma akşamı ekranlara gelecek 49. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu.

MasterChef Türkiye 2021'in 49. bölümünde, MasterChef yarışmacıları, olimpiyat şampiyonlarıyla buluşuyor.

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünde, milli boksör Busenaz Sürmeneli, milli okçu Mete Gazoz, milli cimnastikçi Ferhat Arıcan, milli güreşçi Yasemin Adar, milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün, milli güreşçi Taha Akgül, milli boksör Buse Naz Çakıroğlu yer alıyor. 

MasterChef'te büyük sürpriz: Olimpiyat şampiyonları! - Resim : 1

MasterChef Türkiye 49. bölüm bu akşam saat 20.00’de TV8’de. 

MASTERCHEF TÜRKİYE 49. BÖLÜM FRAGMAN

MASTERCHEF 48. BÖLÜMDE NELER OLDU?

MasterChef Türkiye’de yarışmacılar, MasterClass heyecanı yaşadı. İlk olarak şefler, yarışmacılara et kesimi, pişirilmesi ve kebap yapımı hakkında bilgiler verdi. Sonra, bu tekniklere dayalı olarak yarışmacılardan ilk turda Adana kebap yapmaları istendi. Bunun için verilen süre ise 30 dakika idi. Bu turu Mert, İbrahim, Hamza, Emre, Sergen, Hasan, Tahsin, Görkem geçmeyi başardı.

MasterClass’ın ikinci turunda şefler, yarışmacılardan 50 derece pişmiş et istedi. Süre sınırı olmayan oyunda bitiren yarışmacının seslenmesiyle şefler etin sıcaklığını kontrol etti. Derece olarak en yakın yapan Hasan, Mert, Tahsin, İbrahim final oyununa kaldı.

Final oyununda ise 70 derece pişmiş et istendi. Finalde istenilen dereceye en yakın pişiren yarışmacı Tahsin oldu ve ilk MasterClass’ı kazanan yarışmacı oldu.

MasterChef 2021’in ilk MasterClass’ı ekrana geldi. Şefler, yarışmacılara hayatları boyunca kullanabilecekleri değerli bilgiler verdi. Sonrasında bu bilgileri test edecek bir sınav yapıldı. Üç aşamalı sınavı kazanan bir isme; evde kullanmak üzere bıçak seti, mikser, hamur yoğurma makinesi verilecek.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef MasterChef Türkiye MasterChef Türkiye 2021 Busenaz Sürmeneli mete gazoz Ferhat Arıcan Yasemin Adar Yasemin Adar Taha aKGÜL Buse Naz Çakıroğlu olimpiyat şampiyonları