Gülben Ergen: Tüm ekibimin telefonları susmuyor; imdat!

koronavirüs
Gülben Ergen: Tüm ekibimin telefonları susmuyor; imdat!

2020 Aralık ayında koronavirüse yakalanan Gülben Ergen'in dün yaptığı açıklama sonrası yeniden pozitif olduğu düşünüldü. Ergen, yanlış anlaşılınca ikinci kez açıklama yaptı.

Şarkıcı Gülben Ergen, önceki gün Twitter hesabından “Corona oldum. Vakti gelince iki kez aşımı oldum. Bir daha test yaptırmadım. Antikor baktırmadım. Üç oğlum yüz yüze eğitime başlayacak. Sağlık sektöründe emek veren herkese sevgim, saygım, anlayışım ve minnetim sonsuz” dedi.

Gülben Ergen: Tüm ekibimin telefonları susmuyor; imdat! - Resim : 1

Ergen'in bu açıklaması yanlış anlaşıldı. Geçen yıl Covid-19 testi pozitif çıkan ve gördüğü tedavi sonrasında iyileşen şarkıcı Gülben Ergen'in yeniden koronavirüse yakalandığı sanıldı.

Ergen için “İkinci kez Corona oldu” haberleri yapıldı. Ünlü şarkıcı da bu iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"Dün yazdığım aşı ağırlıklı yazıda yeni corona oldum gibi yanlış anlaşılmışım. Kışın bir kez corona oldum ve hafif atlattım. Tekrar corona olmadım. İki kez aşımı oldum" dedi.

Gülben Ergen: Tüm ekibimin telefonları susmuyor; imdat! - Resim : 2

Ergen, bir diğer paylaşımında ise, "Yarın akşam İzmir’de, ertesi akşam Alaçatı’da üst üstte iki konserim var. Tüm ekibimin telefonları susmuyor. Corona değilim ya hu. Corona oldum atlattım dedim. İki aşımı oldum dedim. İmdaaat" dedi. 

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs magazin haberleri gülben ergen