MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 1 Eylül MasterChef MasterClass ödülü ne oldu?

MasterChef Türkiye
MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 1 Eylül MasterChef MasterClass ödülü ne oldu?

TV8'in popüler yarışması MasterChef Türkiye yeni bölümde MasterClass günüydü. Jüri üyeleri tarafından verilen dersler sonrasında MasterClass yarışması yapıldı. Peki, MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 1 Eylül MasterChef MasterClass ödülü ne oldu?

MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan 54. bölümünde MasterClass heyecanı yaşandı. Tv8 ekranlarında 1 Eylül Çarşamba akşamı izleyiciler ile buluşan MasterChef’te yarışmacılar, iki turdan oluşan MasterClass mücadelesi verdi. 

MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 1 Eylül MasterChef MasterClass ödülü ne oldu? - Resim : 1

Danilo şefin ilk turda makarna yapımı ve tekniklerini anlattığı gecede yarışmacılar öğrendikleri bilgileri mutfakta kullanmak için yarıştı. Somer Şef'in baklava eğitiminin de ardından kazanan yarışmacı belli oldu.

MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 1 Eylül MasterChef MasterClass ödülü ne oldu? - Resim : 2

1 EYLÜL MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? 

MasterChef'te MasterClass gecesinde ilk etapta Danilo Şef yarışmacılara makarna yapımı ve teknikleri hakkında bilgi verdi. İlk oyunda makarna yapımı için yarışmacılara 20 dakika süre tanındı. Süre sonunda şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı. Şeflerin oy birliği ile Sergen, Emre, Tahsin, Burcu, Hamza, İbrahim, Milhan, Şükrü ilk turu geçen yarışmacılar oldu.

Yarışmanın ikinci etabında ise bu kez Somer Şef yarışmacılara baklava yapımı ile bilgiler verdi. Yarışmacılar öğrendikleri bilgileri uygulamak için bir kez daha önlük giydi. Baklava yapımı için şefler yarışmacılara tam 45 dakika zaman verdi. Süre sonunda şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı; İbrahim, Burcu ve Tahsin finale kalan isimlerden oldu. Yapılan oylama ile MasterClass'ı kazanan isim İbrahim oldu.

MasterChef MasterClass'ı kim kazandı? 1 Eylül MasterChef MasterClass ödülü ne oldu? - Resim : 3

MASTERCLASS ÖDÜLÜ NE OLDU? 

Makarna ve baklava ödülünü kazanan İbrahim sürpriz ödülün sahibi oldu. Bu hafta birinci olan yarışmacıya kahve makinası verileceği Somer Şef tarafından açıklandı.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye MasterChef son bölüm TV8 yarışmaları TV8 1 eylül masterchef MasterChef 2021 MasterClass'ı kim kazandı