MasterChef Hamza’yı zora sokacak bomba ifşa! Gözler Acun Ilıcalı'da...

MasterChef Türkiye Acun Ilıcalı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef, 5. sezona da hızlı başladı. Geçtiğimiz günlerde yarışmacılardan biri olan Hamza Mercimek'in bir kadınla olan telefon görüşmesi ortaya çıkmış ve akılları karıştırmıştı. Şimdi ise Mercimek'i zora sokacak bir video ifşa oldu.

Masterchef 2021 tüm hızıyla, heyecanıyla devam ediyor. Deneyimli şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışma hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi.

MasterChef Hamza’yı zora sokacak bomba ifşa! Gözler Acun Ilıcalı'da... - Resim : 1

Kırmızı ve mavi takıma ayrılan 16 yarışmacının eleme potasına girmememek için kıyasıya yarıştığı Masterchef'te ortaya atılan bir iddia yine seyircinin kafasını karıştırdı.

MasterChef Hamza’yı zora sokacak bomba ifşa! Gözler Acun Ilıcalı'da... - Resim : 2

Geçtiğimiz bölümlerde yapılan ve fırından çıkan baklavanın aynı olmaması acaba Masterchef kurgu mu sorularını akıllara getirmişti. Masterchef'te yaşanan son olay ise yeniden bu iddiaları gündeme getirdi. Geçtiğimiz günlerde iddialı olduğunu her bölüm belirten Hamza Mercimek'in 20 yaşında olan bir kadınla telefon görüşmesi ortaya çıkmıştı.

MasterChef Hamza’yı zora sokacak bomba ifşa! Gözler Acun Ilıcalı'da... - Resim : 3

Şimdi ise sivri dili ile bilinen Hamza Mercimek'in, papağanına işkence yaparak öldüren eski yarışmacı Murat Özdemir ile önceden arkadaş olduğu ortaya çıktı. Hatta Hamza'nın Murat Özdemir'in menajerliğini yaptığı bile söyleniyor.

MasterChef Hamza’yı zora sokacak bomba ifşa! Gözler Acun Ilıcalı'da... - Resim : 4

Yarışma boyunca yaptığı hareketler ile dikkat çeken Murat Özdemir papağana işkence yapmış ve ölümüne neden olmuştu. Daha sonra yarışmadan diskalifiye olmuş fakat sosyal medyadan yüz kızartan küfürlü videolar yayınlamaya devam etmişti.

Hamza Mercimek'le ilgili ilginç bir video daha ortaya çıktı. Kafaları karıştıran ve Masterchef kurgu mu sorusunu akıllara getiren videoda Murat Özdemir ve Hamza Mercimek bir masada birlikte samimi bir şekilde yemek yiyor. Özdemir, Masterchef Hamza'ya övgüler yağdırıyor.

MasterChef Hamza’yı zora sokacak bomba ifşa! Gözler Acun Ilıcalı'da... - Resim : 5

MASTERCHEF HAMZA MERCİMEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

MasterChef Hamza Mercimek, 12 Kasım 1996 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Ümraniye'de tamamladıktan sonra liseye başlayan Mercimek, mutfağa olan aşkından dolayı okuduğu liseyi yarıda bıraktı ve kendini Sultanahmet'teki bir otelin mutfağında buldu.

Sultanahmet'teki otelde mutfağı tanıma şansı elde eden genç isim, bununla da yetinmedi ve yeni tatlar keşfetmek üzere yine Sultanahmet'teki başka bir restoranın mutfağında görev aldı. Bir süre buradaki macerasına devam eden Mercimek, sonrasında Feriye Lokantası'nın müdürü olan akrabası sayesinde bu mutfağa geçiş yaptı. Feriye Lokantası mutfağının kendisi için ilk profesyonel mutfak olduğunu söyleyen Hamza Mercimek, aşçılık tecrübesinin çoğunu burada edindiğini belirtti. Burada çeşitli bölümlerde çalışarak kendini geliştirme imkanı bulan Mercimek'i en çok etkileyen yemekler ise protokol yemekleri oldu.

Protokol yemekleri sayesinde gerçek hırsını ve yeteneğini keşfeden Mercimek, daha da yenisini bulmak için buraya da veda ederek Erzurum 9. Kolordu Ordu Komutanlığı'nda paşanın ve ordu evinin aşçılığını üstlendi. Burada geçen süre içinde mutfak çavuşluğuna kadar yükselmeyi başaran Mercimek, vatani görevini tamamladıktan sonra da birçok otel ve restoran mutfağında çalışmaya devam etti.

Elde ettiği bunca tecrübe ve başarı hırsından sonra şeflik yolunun açıldığını düşünen Mercimek, Ataşehir'deki bir mutfakta şef olmayı başardı. Burada çalıştığı süre boyunca farklı yerlerden daha iyi teklifler alan Mercimek, Karaköy tarafına geçerek mesleğini devam ettirdi. Yine bu süre zarfında çeşitli yarışmalara katılan Mercimek, başarıları sayesinde birçok gazete ve dergide de yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Türkiye MasterChef Türkiye 2021 MasterChef Hamza Mercimek murat özdemir Acun Ilıcalı magazin magazin haberleri Hamza Mercimek kimdir