MasterChef Güzide takipçisini ifşa etti: Edepsiz!

MasterChef Güzide takipçisini ifşa etti: Edepsiz!

Fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye'ye katılarak adını duyuran Güzide Mertcan, sosyal medyadan yaptığı Mescid-i Aksa paylaşımlarından sonra gündelik hayatından kesitler paylaşınca tepki çekti.

TV 8’in beğeniyle takip edilen yarışması ‘MasterChef Türkiye 2019'la ünlenen Güzide Mertcan, uzun süre 7 milyon TL değerindeki villası ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

Lüks villası nedeniyle zaman zaman magazin gündemine gelen MasterChef Güzide, şu sıralar eşinin işleri sebebiyle yurt dışında bulunuyor.

MasterChef Güzide takipçisini ifşa etti: Edepsiz! - Resim : 1

Gezdiği yerlere Instagram hesabının hikaye bölümünden yer veren Güzide Mertcan, Mescid-i Aksa paylaşımı yaptıktan sonra tatil paylaşımlarına devam edince eleştiri aldı. Tepkilerden sonra yanıt verse de takipçilerini tatmin demeyen Güzide en sonunda Mescid-i Aksa ile ilgili paylaşım üstüne paylaşım yaptı.

MasterChef Güzide takipçisini ifşa etti: Edepsiz! - Resim : 2

TAKİPÇİSİNE KIZDI: HALA KARDEŞ DİYORSUN EDEPSİZ!

Ancak bu durum da eleştirilerin sona ermesini sağlamadı. Güzide Mertcan gelen bir mesajı ifşa ederek yeni bir açıklama yaptı. Yarışmacı kendisini sorgulayan takipçisine "Hala kardeş diyorsun edepsiz" diyerek kızdı.

MasterChef Güzide takipçisini ifşa etti: Edepsiz! - Resim : 3

"DERDİNİZ NE SİZİN?"

Sosyal medya hesabından isyan eden Güzide Mertcan şu ifadeleri kullandı: 

"Kesin artık kim daha duyarlı kim daha çok tepki verdi muhabbetini. Ben Amerika'ya geldiğimde bu olaylar mı vardı? Amerika'da yaşayan Filistinli yok mu? Onlar bu olaylara üzülmüyor mu? Derdiniz ne sizin ya?"

MasterChef Güzide takipçisini ifşa etti: Edepsiz! - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Güzide MasterChef Türkiye MasterChef Güzide Mertcan Güzide Mertcan