MasterChef'in sevilen ismi tedavisi olmayan hastalığa yakalandı

Magazin Haberleri
MasterChef'in sevilen ismi tedavisi olmayan hastalığa yakalandı

TV8 MasterChef 2021'den elenen Emre Büber'in parkinson hastalığına yakalandığı öne sürüldü. MasterChef Emre yarışmadan çekilmek istediği için eksik ürünle yemek yaparak kendi kendini eletti.

TV8'in iddialı yapımlarından MasterChef Türkiye'nin 2021 sezonunda sevilen ve sempatik bulunan yarışmacılarından Emre Büber'in yarışmadan çekilmek istediği için bile isteye kendi kendini eletecek bir hata yapması şok etkisi yarattı. Sosyal medya ve televizyon kulisleri bu elenme için Emre Büber'in evlat hasretiyle ve yarışmada duygusal-psikolojik olarak yıpranmasını neden gösterirken, bambaşka bir gerçek ortaya çıktı.

MasterChef'in sevilen ismi tedavisi olmayan hastalığa yakalandı - Resim : 1

Emre Büber'in parkinson hastalığı olduğu ve yarışma stresiyle zor günler geçirerek çok kilo kaybettiği bu nedenle de yarışmayı bırakma kararı aldığı iddia edildi. Öte yandan Acun Ilıcalı, Emre Büber'e bugüne de başka hiçbir yarışmacıya yapmadığı bir jest yaparak, hayatının fırsatını sundu.

MasterChef'in sevilen ismi tedavisi olmayan hastalığa yakalandı - Resim : 2

'ACUN ILICALI DEVREYE GİRDİ' İDDİASI

Emre'nin elenmesine gönlü razı olmayan Acun Ilıcalı, sosyal medyada dolaşan iddiaya göre ona hayatının fırsatını sundu.

lıcalı'nın yarışmacıya Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde cömert bir iş teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Avusturya'ya dönmesine gerek kalmayan Emre, bundan böyle hem tedavisini devam ettirip hem de sevdiği işi yapabilecek.

Ünlü fenomen Ata Benli de Emre Büber'in parkinson hastası olduğunu ve bu yüzden yarışmadan ayrıldığını iddia etti.

MasterChef'in sevilen ismi tedavisi olmayan hastalığa yakalandı - Resim : 3

"PES ETMEDİM ŞEFİM, TADINDA BIRAKMAK İSTEDİM"

7 Kasım Pazar akşamı eleme oyunu oynanan yemek yarışması MasterChef Türkiye 2021'de Dilara, Hasan, Emre, Pelin, Mert ve Burcu arasında büyük bir rekabet yaşanmıştı. Ancak Emre'nin bile isteye tabağını tamamlaması ve yarışmadan elenmesi büyük bir şok yaşattı. Yarışmadan ayrılmak istediğini, "Çok zor bir süreç yaşadım, sizler de biliyorsunuz. Spora başladım, buraya gelmek için 6 ay hazırlandım. Eski Emre'den eser kalmadı. Birinci olamadım ama sizlerle tanıştım. Pes etmedim şefim, tadında bırakmak istedim" dedi.

Avusturya'da büyüyen ancak aslen Konyalı olan Emre Büber gerek kişiliği, gerek mutfak bilgisi, gerek yaptığı yemekleriyle 'ilk beşe girer' denilen bir aşçıydı.

11. haftada elenen ve erken vedasıyla herkesi üzen Emre Büber'in bu elenmesiyle ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı. Büber'in geçmişteki programlarda takım arkadaşına 'Ellerim titriyor bu yemeği yapamam' dediği anlar sosyal medyada yeniden paylaşıldı. Emre Büber'in herkesten gizlediği bir rahatsızlığı olduğu, bu hastalığın da Parkinson hastalığı olduğu öne sürüldü.

MasterChef'in sevilen ismi tedavisi olmayan hastalığa yakalandı - Resim : 4

BİLEREK EKSİK ÜRÜNLE ŞEFLERİN KARŞISINA BİR TABAK ÇIKARDI

Sosyal medya kullanıcılarının bazıları, Emre'nin çocuğunu özlediği için yarışmayı bıraktığını, bazıları ise artık yarışma stresini kaldıramadığını konuşurken, bir diğer iddia da sevgilisi Iraz Altıntaş'ın kıskançlık krizlerine girdiğini ve bu yüzden kafasını toplayamadığı yönünde oldu. Ancak herkes bir noktada hemfikir; Emre artık yarışmak istemediği için MasterChef'e veda etti... Favori yarışmacılardan biri olan Emre, eleme gecesindeki tabağını, elenmek için bilerek eksik ürünle şeflerin karşısına çıkardı.

ÜNLÜ FENOMENDEN BOMBA İDDİA

Ünlü fenomen Ata Benli'den bu elenmeyle ilgili herkesi kahreden bir iddia geldi. Ata Benli'nin söylediğine göre Emre Büber'e 'parkinson' teşhisi konulmuştu!

İşte ünlü fenomenin o söyledikleri:

“Belki biliyorsunuz, Emre'nin hastalığı var. Bu az bir rakam değil. Boyun ve geniz bölgesinden verdiği kilolara dikkat ederseniz görebilirsiniz. Emre'nin Konya çekimlerinde ailesinin yanına gittiğini ilk ben duyurdum bunun sebebi ise hastalığının tedavisi için ailesiyle görüşmesiydi. Çünkü her gün bu hastalıkla mücadele edip tedavi olacak. Arkadaşlar Emre'nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığını belki biliyorsunuz; sinir hastalığıdır. El titremesi, konuşmada tutukluk, hızla kilo verme bunların belirtisidir.”

PARKİNSON HASTALIĞININ TEDAVİSİ VAR MI?

 İlaç tedavisi ile beyindeki dopamin maddesinin üretim açığı kapatılıyor. İlaçlar mevcut şikayetlerin azalmasını sağlasa da hastalığın ilerlemesini önleyemiyor. Dolasıyla günümüzde Parkinson'un kesin tedavisi bulunmuyor. Tedavide hastanın yaşı, hastalığın belirtileri ve evresine bağlı olarak tedavi yöntemi belirleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef MasterChef Türkiye Acun Ilıcalı magazin magazin haberleri