MasterChef Barbaros Yoloğlu'ndan tartışma yaratan paylaşım: Benim aşkım rengarenk

MasterChef Türkiye 2020
MasterChef Barbaros Yoloğlu'ndan tartışma yaratan paylaşım: Benim aşkım rengarenk

TV8'deki MasterChef Türkiye 2020'yi ikincilikle tamamlayan Barbaros Yoloğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

TV8'in fenomen haline gelen yarışma programı MasterChef'te öne çıkan yarışmacılardan olan Barbaros Yoloğlu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündem yarattı. 

"AŞK İÇİN TEK RENK VERDİLER, ÇEKTİĞİMİZ ACI ONUN İÇİNDİ"

14 Şubat Sevgililer Günü'nde çok konuşulan bir paylaşıma imza atan Yoloğlu, şu ifadeleri kullandı: 

“Bu zamana kadar yakından uzaktan herkes nasıl davranmam gerektiğini nasıl düşünmem gerektiğini hatta nasıl sevmem gerektiğini öğretmişti bende öğrendiğimi zannetmişim. Ama öyle bir şey oluyor ki bildiğim tüm doğrularla yanlışlarım birbirinin içinde denize düşen kar tanesi gibi eriyip kayboldu.

MasterChef Barbaros Yoloğlu'ndan tartışma yaratan paylaşım: Benim aşkım rengarenk - Resim : 1

Aşk için tek renk verdiler çektiğimiz ve çektirdiğimiz tüm acılar o renk içindi. Benim aşkım rengarenk ve belki bir gün tüm renklerimizi elimizden aldığınızı düşünebilirsiniz bizi fabrika bacalarından çıkan duman renginin içinde mahkum edip zehirlediğinizi düşünebilirsiniz ama her yağan yağmurun ve esen fırtınanın ardından doğuracağımız güneşte gökyüzünü gökkuşağı ile boyayacağız.”

MasterChef Barbaros Yoloğlu'ndan tartışma yaratan paylaşım: Benim aşkım rengarenk - Resim : 2

BARBAROS YOLOĞLU KİMDİR?

Barbaros Yoloğlu, 1995 yılında Samsun'un Alaçam ilçesinde dünyaya geldi. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan Yoloğlu, liseye başlayana dek güreş ve farklı spor dalları ile ilgilendi. Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar verdi. Bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalıştı e-ve ardından üniversite eğitimini için gittiği Erzurum'da, uzun bir süre çalışma hayatına devam etti.

MasterChef Barbaros Yoloğlu'ndan tartışma yaratan paylaşım: Benim aşkım rengarenk - Resim : 3

MasterChef Barbaros yarışmayı ikincilikle tamamladı. 

Kaynak: Haber Global TV

MasterChef Barbaros Yoloğlu MasterChef Türkiye Barbaros Yoloğlu magazin haberleri MasterChef Türkiye 2020