'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında ağaç maskesinin altından bakın kim çıktı

Magazin Haberleri
'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında ağaç maskesinin altından bakın kim çıktı

RTÜK incelemesine tabi tutulan 'Maske Kimsin Sen?' yarışmasının son bölümünde ağaç maskesi sosyal medyaya damga vurdu. Eda Ece "Ben bildim" diye sevinirken, maskenin altından çıkan isim sosyal medyada gündem oldu.

FOX TV'de yayınlanan ve RTÜK'ün inceleme başlatacağını duyurduğu "Maske Kimsin Sen?" yarışmasının 3. bölümünde, 'ağaç' maskesi sosyal medyada çok konuşuldu. Sosyal medyanın en çok konuşulanlar listesi TT'de uzun süre konuşulan ağaç maskesinin altından çok sevilen bir isim çıktı.

Herkes Suzan Kardeş olduğunu düşünürken, maskenin altından ünlü tiyatro sanatçısı Derya Baykal çıktı.

'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında ağaç maskesinin altından bakın kim çıktı - Resim : 1

Derya Baykal maskesini açtıktan sonra sosyal medyada da "Ağacı sevin! Çok güzel bir yolculuktu, çok eğlendim! Çok teşekkür ederim" açıklaması yaptı. 

'Maske Kimsin Sen?' yarışmasında ağaç maskesinin altından bakın kim çıktı - Resim : 2

 Derya Baykal'ın kızı Ferhan Şensoy da annesini paylaşarak "Benim annem kolbastı oynayan bir ağaç" yorumunda bulundu.

NE OLMUŞTU?

Ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı "Maske Kimsin Sen" yarışması, sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Yarışmada sahne alan isimlerin kostümlerine tepki gösteren bazı sosyal medya kullanıcıları, "Maskekimsensen" ve "Foxtvhaddinibil" etiketi altında binlerce paylaşım yaptı. 

Yarışma bazı kullanıcılar tarafından beğenilirken, bir kesim ise maskelerin paganizmi andırdığını öne sürdü. Yarışmanın ekran başındaki çocukları olumsuz etkilediği de iddia edildi.

RTÜK İNCELEME BAŞLATMIŞTI

Son olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), FOX TV'de yayınlanan 'Maske Kimsin Sen?' isimli program hakkında inceleme başlatacağı duyurdu. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, bir sosyal medya kullanıcısına verdiği yanıtta, program hakkında inceleme başlatılacağını söylemişti.

Yarışmanın yayınlandığı ülkeler arasında, Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Kamboçya, Brazilya, Şili, Çin, Danımarka, Kolombiya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İsrail, Japonya, Malezya, Litvanya, Meksika, Panama, Filipinler, Romanya, Portekiz, Peru, Rusya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Krallık, Ukrayna, ABD ve Vietnam yer alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

RTÜK Maske Kimsin Sen derya baykal Eda Ece