‘Maske Kimsin Sen?’ ile ilgili flaş karar! RTÜK harekete geçmişti

Magazin Haberleri RTÜK
‘Maske Kimsin Sen?’ ile ilgili flaş karar! RTÜK harekete geçmişti

Fox TV'de ekrana gelmeye başlayan ve ilk bölümleriyle sosyal medyada gündem olan Maske Kimsin Sen? yarışmasının yeni bölümleriyle ilgili sürpriz bir değişiklik geldi.

Yapımcılığını Medyapım'ın, sunuculuğunu Tansel Öngel'in üstlendiği, jüri koltuğuna Eda Ece, Melis Sezen, Alican Yücesoy ile Doğu Demirkol'un oturduğu Maske Kimsin Sen? yarışması geçtiğimiz hafta sonu yayınlanmaya başlamıştı.

Dünyada bir çok ülkede yayınlanan The Masked Singer'den uyarlanan Maske Kimsin Sen?, ilk haftaya özel olarak 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar akşamı ekrana gelmişti.

Maske Kimsin Sen? yarışması, 1 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelen ilk bölümüyle reytinglerde üst sıralarda yer buldu. Yarışma, Total grubunda altıncı, AB grubunda ise beşinci sırada yer aldı.

Yarışmanın 2 Ocak Pazar yayınlanan 2. bölümü ise Total reyting grubunda 5. sırada yer alırken, AB grubunda ise en fazla izlenen 4. program oldu.

Normalde haftada tek bölüm olarak cumartesi akşamları yayınlanmaya devam edecek yarışma için Fox TV yönetimi sürpriz bir karar aldı.

Yayın akışında değişikliğe giden kanal, yarışmayı önümüzdeki hafta sonu da iki akşam yayınlayacak.

Maske Kimsin Sen? 8 Ocak Cumartesi ve 9 Ocak Pazar akşamları yeni bölümleriyle seyirciyle buluşacak.

 

Kaynak: Diğer

Fox TV Maske Kimsin Sen RTÜK