Marcus Aral, Şevval Şahin'i kıskanınca Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı denize attı

Geçtiğimiz günlerde Sabancıların torunu Kerem Sabancı Kamışlı ile görüntülenmesinin ardından erkek arkadaşıyla ayrılan ünlü model Şevval Şahin, yeni sevgilisiyle lüks bir mekanda yemek yiyordu. Kıskançlık krizine giren eski sevgili mekanı basarak, Kerem Sabancı Kamışlı'yı denize attı.

Geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını resmi olarak duyuran 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin ve iş insanı Yiğit Marcus Aral'ın ilişkilerinde yeni bir gelişme yaşandı.

İnanılmaz iddia özellikle sosyal medyaya damga vurdu.

ŞAHİN, YENİ SEVGİLİSİ KAMIŞLI İLE YEMEK YİYORDU

Atılan iddia ise sosyal medyaya kadar düştü. İddiaya göre Şevval Şahin, yeni sevgilisi Kerem Kamışlı ile yemek yiyordu.

ARAL, MEKANI BASTI 

Sosyal medya üzerinden yapılan etiketleme sonrası Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin ve yeni sevgilisi Kamışlı'nın yemek yediği restoranı bastı.

ŞAHİN'İN YENİ SEVGİLİSİNİ DENİZE ATTI

Aral'ın mekanda olay çıkarttığı ve Kamışlı'yı sandalyesi ile birlikte denize attığı iddia edildi. Olay sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

Marcus Aral, Şevval Şahin'i kıskanınca Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı denize attı - Resim : 1

KEREM KAMIŞLI'DAN MARCUS'A : "TÜRKİYE'NİN VERGİSİNİN YÜZDE 10'UNU VERİYORUM! SENİ TÜRKİYE'YE SOKMAM"

Kerem Kamışlı kendisini denize atan Marcus'a "Türkiye'nin vergisinin %10'unu ben veriyorum,Türkiye'ye giren uçakların yüzde 30'u bizim, sen benim kim olduğumu biliyormusun? Seni Türkiye'ye sokmam" dediği iddia edildi. 

Marcus Aral, Şevval Şahin'i kıskanınca Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı denize attı - Resim : 2

LÜKS MEKANDAKİLER DONDU KALDI

Bu sırada sakince yemeklerini yiyen lüks mekan sahipleri ise kopan gürültü nedeniyle, neler yaşandığını anlamaya çalıştı. Müşterilerin büyük bir şaşkınlık içerisinde yaşananları izlediği görülürken, olaydan daha sonra haberdar oldukları kaydedildi.

Marcus Aral, Şevval Şahin'i kıskanınca Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı denize attı - Resim : 3

Marcus Aral Şevval Şahin'i kıskanınca Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı denize attı Şevval Şahin Sabancıların torunu Kerem Kamışlı magazin magazin haberleri Şevval Şahin için kavgaya tutuştular