"Maddi sıkıntım var" demişti... Recep Bülbülses'e yardım eli ulaştı

İHA
Magazin Haberleri
"Maddi sıkıntım var" demişti... Recep Bülbülses'e yardım eli ulaştı

Rol aldığı Yeşilçam filmleriyle tanınan Recep Bülbülses, maddi zorluklar yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Yapımcı Polat Yağcı'dan Recep Bülbülses'e yardım eli uzandı.

Kariyerinde 90'ın üzerinde filmde rol alan ve bir dönem şarkıcılık da yapan Recep Bülbülses'in maddi problemler yaşadığı ortaya çıkmıştı. Ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, Recep Bülbülses'e akülü tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Bülbülses maddi sıkıntılarla boğuştuğunu, şu anda kalacak bir evi olmadığını ve sokaklarda kaldığını belirtip sevenlerinden yardım istemişti. Ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, Recep Bülbülses'in yardım çağrısına cevap verdi.

Yapımcı Yağcı, ünlü oyuncu Bülbülses'e tekerlekli akülü sandalye yardımında bulundu. Çok mutlu olduğunu belirten Bülbülses şimdi de ev ve maddi yardım istediğini söyledi.

"Maddi sıkıntım var" demişti... Recep Bülbülses'e yardım eli ulaştı - Resim : 1

HEM EV HEM MADDİ YARDIM İSTİYOR

Recep Bülbülses konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Değerli Polat Yağcı arabayı aldı bana sağ olsun. Bir şeyim yok, onun için rica ediyorum halkımdan. Rahat rahat gezeceğim ama maddi sıkıntımız var yine. Bir de maddi sıkıntımızı inşallah hallederiz olay biter. Çünkü sermayem olması lazım, bir şeyler satmam lazım. Çok mutluyum çok" dedi.