Yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam yıldızı, kendisine yardım eden 2 ünlü ismi açıkladı

Magazin Haberleri
Yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam yıldızı, kendisine yardım eden 2 ünlü ismi açıkladı

Rol aldığı Yeşilçam filmleriyle tanınan Recep Bülbülses'ten üzen bir haber geldi. Uzun yıllardır ekranda görünmeyen Recep Bülbülses'in yardıma muhtaç olduğu ortaya çıktı. Zor günler geçiren Bülbülses, "Düşenin dostu yok. Sokakta ölmek istemiyorum" dedi.

90'lı yılların ünlü ismi Recep Bülbülses'ten üzen bir haber geldi. Bir dönem oyunculuk ve şarkıcılık yapan daha sonra popülaritesini kaybetmeye başlayan Recep Bülbülses, şimdilerde zor günler yaşıyor.

"SOKAKTA ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Magazin Burada'nın haberine göre; yıllar sonra görüntülenen Recep Bülbülses, "Çok acılar çekiyorum. Allah razı olsun bir Yıldız Tilbe yardım ediyor. Gerçekten delikanlı bir kadın. Senelerdir hep ondan yardım alıyorum. Biri daha var, aydan aya bana para gönderiyor. O da Kerem Alışık. Engelli araba lazım bana. Çok rahatsızım. Allah Yıldız Tilbe'den ve Kerem Alışık'tan razı olsun. Düşenin dostu yok. Sokakta ölmek istemiyorum" dedi.

Yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam yıldızı, kendisine yardım eden 2 ünlü ismi açıkladı - Resim : 1

60 ÜZERİNDE FİLMDE ROL ALDI

Recep Bülbülses'in sinema kariyeri 1983 yılında rol aldığı Kardeşim Benim filmiyle başlamıştı. 60'ın üzerinde filmde rol alan Recep Bülbülses, müzik kariyerine de başlamış ancak popülaritesi düşmeye başlayınca sokaklarda şarkıcılık yapmaya başlamıştı.

İşte Recep Bülbülses'in son hali...

Yıllar sonra ortaya çıktı! Yeşilçam yıldızı, kendisine yardım eden 2 ünlü ismi açıkladı - Resim : 2