Lenfoma kanserine yakalanmıştı… Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy tedavi sürecini anlattı

Arka Sokaklar
Lenfoma kanserine yakalanmıştı… Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy tedavi sürecini anlattı

Kanal D dizisi Arka Sokaklar'da 'Volkan komiser' karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, bir ay önce lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedavi görmeye başlayan ünlü oyuncu takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtladı.

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Volkan karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor.

Kemoterapi alan ve saçları dökülen Aksoy, zor günleri atlatacağını dile getirdi. Aksoy, önceki gün takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. 

Hastalık sonrası bazı tecrübeler edindiğini söyleyen Aksoy, 'Hastalık sonrası hayata bakış açın değişti mi, adapte oldun mu?' sorusuna "Eskiden daha takıntı her şeyi problem eden bir insandım artık çözemeyeceğim sorunlar üzerine çok durmuyorum hayatı akışına bırakıyorum adapte oldum diyebilirim' şeklinde cevap verdi.

"OYUNCULUĞA DEVAM EDECEĞİM"

'Oyunculuk serüvenin devam edecek mi, tedavi ne kadar sürecek, kendini nasıl hissediyorsun, ümitsizliğe kapıldın mı?' sorularını da yanıtlayan Aksoy şunları söyledi:

 "Şaka mısın tabii ki devam edeceğim çok özledim. Bu hastalığı bir atlatayım ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah.

Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kilo alacağım toplamda Ağustos'un sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah'ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim.

Dostlarım, sizlerin sevgisi sayesinde duaları sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. Bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan mutlu ediyor.

Dostum hiç ümitsizliğe kapılmadım hastalığı araştırmadım bile… Daha önünde başaracak çok hedeflerim, hayallerim var… O yüzden umurumda bile değil! Sadece kendime dikkat ediyorum."

Lenfoma kanserine yakalanmıştı… Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy tedavi sürecini anlattı - Resim : 1

Boğaç Aksoy da Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit gibi Best Model Of Turkey yarışmasıyla adını duyurdu. 2012 yılında Berk Atan'ın birinci olduğu yarışmada Aksoy üçüncülük derecesini elde etti.

Lenfoma kanserine yakalanmıştı… Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy tedavi sürecini anlattı - Resim : 2

Cristiano Ronaldo'ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı ismin daha sonra modellik kariyerine ara verip Vahide Gördüm Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi aldı.

Boğaç Aksoy verdiği bir röportajda kariyer yolculuğunu şu sözlerle anlatmıştı:

Best Model Of Turkey yarışmasında Berk Atan birinci olmuştu, ben üçüncü olmuştum. Benim babam da eskiden modeldi. Belki de ondan etkilendim. 19 yaşındayken futbol oynuyordum. Sonra modelliği bir deneyeyim dedim ve Best Model’a girdim. Ama asıl amacım oyunculuktu. Best Model’dan sonra 2 sene tiyatro eğitimi aldım. Bir ara Çin maceram oldu, bir süreliğine oraya gittim. Şansım yaver gitti, üç reklam filminde oynadım orada. Markaların reklam yüzü oldum

Kaynak: Haber Global TV

Arka Sokaklar boğaç aksoy lenfoma kanseri