TRT 1'in sevilen dizisi final yapıyor!

Dizi Haberleri Benim Adım Melek
TRT 1'in sevilen dizisi final yapıyor!

Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin başrolleri paylaştığı TRT 1 dizisi Benim Adım Melek 66. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Her çarşamba TRT 1'de izleyiciyle buluşan Benim Adım Melek dizisinin ekran macerası bu hafta bitiyor. 

Kutsi, Nehir Erdoğan, Mehmet Çevik, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Kaan Çakır'ın yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin 66. final bölümü 19 Mayıs çarşamba akşamı saat 20.00 TRT 1'de yayınlanacak. 

TRT 1'in sevilen dizisi final yapıyor! - Resim : 1

Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un yazdığı ‘Benim Adım Melek’ 2 sezondur devam ediyor.

Çekimleri Gaziantep’te yapılan dizi 3. sezon için onay alamadı.

BENİM ADIM MELEK FİNAL FRAGMAN 

BENİM ADIM MELEK 66. BÖLÜM ÖZETİ

Alpay’n ölümünden sonra Defne ve Kerem, ne hissedeceğini bilemez bir haldedir. Babalarına olan öfkeleri onun ölümü ile sönmüştür… Küçül Seyitali olan bitenden habersizdir. Alpay’ın cenazesini kaldırmak onca şey sonrasında yine Karadağlara düşecektir. Ama bu cenazeye sürpriz bir cenaze daha eklenecektir. Melek ve Halil, Alpay’ın ölümünden sonra Kenan’ın peşine düşer. Funda ise panik haldedir. Mektupları öğrenen Kenan, onun da peşindedir.

Otelden atılan Funda beş kuruş parasız sokaklarda kalır. Bir yandan da hayatının tehlikede olduğunu düşünen Funda’nın yardımına yine Halil ve Melek koşar ve Funda’yı locada saklarlar. Halbuki Kenan çoktan hayatına kıymıştır. Kenan’ın intiharını kimse hala bilmemektedir. Polisler her yerde Kenan’ı ararken oğlunun yanında yatan cansız bedenini nasıl keşfedecekler?

TRT 1'in sevilen dizisi final yapıyor! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Benim Adım Melek dizisi dizi haberleri benim adım melek dizisi haberleri trt dizileri