Yasak Elma ile ilgili bomba iddia! Ünlü oyuncu veda ediyor

Yasak Elma Dizi Haberleri
Yasak Elma ile ilgili bomba iddia! Ünlü oyuncu veda ediyor

Fox TV'de pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma, geçtiğimiz hafta sezon finali yapmıştı. Son olarak Nesrin Cavadzade'nin veda ettiği dizide, sürpriz bir ayrılığın daha yaşanacağı iddia edildi.

Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrollerini paylaştığı FOX'un reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma’da 'Zehra' karakterine hayat veren Şafak Pekdemir, projeye veda ediyor.

Yeni bölümlerinin çekimlerine eylül ayında başlanması planlanan Yasak Elma'nın 5. sezonunda hangi sürprizlerin yaşanacağı merakla bekleniyor.

Dizinin son bölümünün final sahnesinde herkesin evde olduğu bir anda büyük bir patlama yaşanmıştı.

Dizi kulislerinde projeye Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir'in veda edeceği ve oyuncunun Medyapım'ın yeni sezon için çekeceği başka bir dizisinin kadrosunda yer alacağı konuşuluyor.

Yasak Elma ile ilgili bomba iddia! Ünlü oyuncu veda ediyor - Resim : 1

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR?

Şafak Pekdemir, 19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 2009 tarihinde Tersine Dünya isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında izlenmiştir. 2010 tarihinde Savaş ve Barış isimli tiyatroda rol aldıktan sonra 2011'de Şüphe adındaki dizide Aslı Demircan karakterini canlandırmıştır. 2012 senesinde Leyla ile Mecnun dizisinde rol almış ve Nisan karakterini oynamıştır. Bu dizinin ardından ise 2014 senesinde İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol oyuncusu olmuştur.

Şafak Pekdemir, 2017 yılında Burak Mengü ile nikah masasına oturdu.

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma Yasak Elma dizisi dizi haberleri yasak elma oyuncu kadrosu şafak pekdemir