Kuruluş Osman'la ilgili bomba iddia: Set çalışanları dava açtı

Kuruluş Osman
Kuruluş Osman'la ilgili bomba iddia: Set çalışanları dava açtı

ATV ekranlarında yer alan Kuruluş Osman dizisi, Burak Özçivit ile set çalışanları hakkında çıkan iddialar ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Ünlü menajer Özgür Aras, Kuruluş Osman’ın başrol oyuncusu Burak Özçivit ve dizi hakkında yeni iddialarda bulundu. 

“EKİP SETİ BIRAKIP GİTTİ”

Milyon TV’de yayınlanan ‘Üçü Her Yerde’ programın sunucularından Aras, daha önce Burak Özçivit'in set ekibine yönelik kırıcı hareketlerde bulunduğu söylemişti.

Aras, yaptığı açıklamada, "Bu anlatacağım olay iki ay önce yaşandı. Burak bir gün sete çok öfkeli gelmiş. Set ekibindeki insanlara kötü davranmış, ters konuşmuş. İnsanların kalbini kırmış. Kuruluş Osman'ın görüntü yönetmeni Turgay Aksoy, ekibiyle birlikte seti bırakıp gitmiş" diye konuşmuştu. 

Kuruluş Osman'la ilgili bomba iddia: Set çalışanları dava açtı - Resim : 1

"ÇALIŞANLAR İŞSİZ KALMIŞ"

Menajer Özgür Aras, Milyon TV'de yayınlanan programında konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Kuruluş Osman dizisindeki kriz hakkında konuşan Aras, "Burak Özçivit, görüntü yönetmeni ve üç set çalışanıyla çalışmak istememiş. Bunun üzerine yönetim çalışanlara 'sizinle başka projede çalışalım' demiş. Fakat yeni bir proje olmadığı için çalışanlar işsiz kalmış" ifadelerini kullandı.

Aras, Kuruluş Osman'da yaşananlardan dolayı mağdur olduğu iddia edilen set çalışanlarının da olayı mahkemeye taşıdığını söyledi. 

Kaynak: Haber Global TV

Kuruluş Osman dizisi Kuruluş Osman dizisi haberleri Burak Özçivit Burak Özçivit haberleri