Ebru Şallı'dan 'karabasan' iddialarına yanıt

Ebru Şallı'dan 'karabasan' iddialarına yanıt

Eski manken Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, önceki akşam Bebek'te kameralara takıldı. Şallı, halk arasında karabasan olarak bilinen uyku felci hastalığına yakalandığı iddialarına yanıt verdi.

Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş geçtiğimiz hafta sonunu Bebek'teki bir otelde geçirdi. 

Otel çıkışı görüntülenen Ebru Şallı, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. 

Halk arasında karabasan olarak bilinen uyku felci hastalığıyla mücadele ettiği konuşulan Şallı, iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

Ebru Şallı'dan 'karabasan' iddialarına yanıt - Resim : 1

Geçtiğimiz hafta Ebru Şallı'nın oğlu Pars'ı kaybettikten sonra yaşadığı tarifsiz acı sebebiyle 'uyku felci' sorunu yaşadığı öne sürülmüştü. 

Ebru Şallı'dan 'karabasan' iddialarına yanıt - Resim : 2

ÜLKE ÜLKE GEZİYOR! İŞTE NEDENİ...

Kısa bir süre önce İtalya'dan dönen 44 yaşındaki güzel isim, yurt dışı seyahatlerinin hem iş hem de tatil amaçlı olduğunu dile getirdi.

Yakında yeniden yurt dışına çıkacağını belirten Şallı, “Çok gezen ve araştıran biriyim. Bu özellliğimi pandemi döneminde de sürdürüyorum" diyerek şaşkınlık yarattı. 

UYKU FELCİ NEDİR?

Halk arasında karabasan olarak bilinen uyku felci, uyanma veya uykuya dalma sırasında gelişen bir uyku bozukluğudur. Karabasan, ailesinde uyurgezerlik, gece terörü gibi uyku bozukluğu olanlarda ve çalışanlarda daha sık görülmektedir. Hastalığın en önemli tetikleyici nedeni ise uykuların düzensiz seyretmesidir. Uyku düzeni bozuk olanlarda, vardiyalı çalışanlarda, depresyon hastalarında, bazı ilaçları kullananlarda daha yaygın görülür.

Kaynak: Haber Global TV

uyku felci nedir Ebru Şallı Ebru Şallı kimdir Ebru Şallı haberleri magazin haberleri