Bir efsane daha dizi oluyor: Bozkır Arslanı Celaleddin

Dizi Haberleri
Bir efsane daha dizi oluyor: Bozkır Arslanı Celaleddin

Kuruluş Osman ve Diriliş Ertuğrul gibi reyting rekortmeni dizilere imza atan yapımcı Metin Günay'ın yeni projesi 'Bozkır Arslanı Celaleddin' izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bir dönem seyircileri ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi dizilerin yapımcısı Mehmet Bozdağ, bir tarihi diziye daha imza atıyor. ATV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Bozkır Arslanı Celaleddin’, Cengiz Han’ın “Keşke böyle bir oğlum olsaydı” diyerek saygısını dile getirdiği tek hükümdar olan, cesaretin ete kemiğe büründüğü, onurlu savaşçı Celaleddin Harzemşah’ın efsanevi hikayesini anlatacak.

Bir efsane daha dizi oluyor: Bozkır Arslanı Celaleddin - Resim : 1

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER VAR

Genel yönetmenliğini Metin Günay'ın, yönetmenliğini Kazakistanlı Nurgissa Almurat'ın yaptığı Türk-Özbek ortak yapımı 'Bozkır Arslanı Celaleddin’in başrolünü Emre Kıvılcım, Özbekistanlı Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu üstlendi. Dizinin kadrosunda Türkiye'den Cemal Hünal, Sezgin Erdemir, Ferhat Yılmaz, Kaan Yalçın gibi isimler de yer aldı.

BOZKIR ARSLANI CELALEDDİN’İN İLK TANITIMI 

Kaynak: Haber Global TV

Bozkır Arslanı Celaleddin dizi haberleri ATV dizileri Bozkır Arslanı Celaleddin hangi kanalda yayınlanacak