Kuruluş Osman 44. Bölüm İzle

Kuruluş Osman
Kuruluş Osman 44. Bölüm İzle

Kuruluş Osman dizisinin 44. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. 3 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin 44. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuruluş Osman dizisinin 44. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. 3 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisinin 44. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuruluş Osman dizisinin merakla beklenen 44. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı.

KURULUŞ OSMAN 44. BÖLÜMDE NE OLDU?

Osman Bey'in kararı ile obadan sürülen Göktuğ ve Targun, intikam için Bizans'la ittifak yapar ve güçlerini Flatyos'la birleştirir. Dündar Bey, Nikola ile görüşmek üzere bir kez daha İnegöl Kalesi'nin yolunu tutarken, çaresiz kalan Lena, Bayhoca'yı geri alabilmek için Flatyos'tan yardım ister. Savcı Bey'in oğlunu kurtarmak için yaptığı hamle pahalıya mal olurken; tüm cephelerde baskı altında kalan Osman Bey, Nikola'yı hiç beklemediği bir yerden vurmak üzere herkesi şaşırtacak bir strateji kurar. 

Osman Bey, Bayhoca'ya karşılık Kulucahisar Kalesi'ni teslim edecek mi? Savcı Bey, oğlunu kurtarmak için nasıl bir plan yapacak? Nikola, Dündar Bey'e nasıl bir vaatte bulunacak? Göktuğ ve Targun'un hedefi ne? Lena Hatun'un Flatyos'tan yardım talebinin sonuçları ne olacak? Bala Hatun, Osman Bey için bulduğu yeni eş adayını nasıl bir sınava tabi tutacak?

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ 44. BÖLÜM İZLE

Kuruluş Osman Dizisinin 44. Bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. 

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNİN 43. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Konstantinopolis'ten gönderilen destek birliklerini mağlup ederek Nikola'ya ağır bir darbe indiren Osman Bey, İnegöl Kalesi'ni ele geçirmek üzere yaptığı plan dahilinde alplerini kaleye sızmakla görevlendirir.  

Bölge tekfurlarını İnegöl'de toplayan Nikola, Osman Bey'e karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Osman Bey'in Kayı bayrağını değiştirmesi obanın beyleri tarafından tepkiyle karşılanırken; Bayhoca'nın Nikola'ya esir düştüğünü öğrenen Lena, Osman Bey'e tepki gösterir.  

Bala Hatun, Osman Bey'in evlilik kararının ardından acısını kalbine gömerek ona uygun bir eş bulabilmek için harekete geçer. Nikola'nın Bayhoca'nın hayatı karşılığında Kulucahisar Kalesi'ni istemesi ile Osman Bey'i hayati bir seçime zorlayacaktır.  

Osman Bey, Bayhoca'yı kurtarmak için nasıl bir plan kuracak? Haçlı ittifakını kuran Nikola, Osman Bey'i köşeye sıkıştırmak için ne yapacak? Kayı bayrağındaki değişikliğin sebebi ne? Savcı Bey, oğlunu kurtarabilecek mi? Dündar Bey'le yakınlaşan Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'in hamlesi ne olacak? Bala Hatun, Osman Bey'e uygun bir eş bulabilecek mi? Dündar Bey, beylik iddiasını sürdürmek için ne yapacak?

 

dizi izle Kuruluş Osman dizisi dizi haberleri ATV dizileri dizi