Sadakatsiz 16. Bölüm İzle

Sadakatsiz
Sadakatsiz 16. Bölüm İzle

Sadakatsiz dizisinin 16. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. 3 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz'in 16. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sadakatsiz dizisinin 16. bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı.

SADAKATSİZ 16. BÖLÜMDE NE OLDU?

Derin, Asya'yı alt etmek için Ali'yi kullanıyor! Derin, Asya'yı sinirlendirmek için Ali'yi planlarına alet ediyor. Fakat hiç ummadığı şekilde Volkan'dan tepki görüyor. Volkan durumu anlatmak için Asya'nın evine gidince bir şok yaşıyor. Turgay'ı Asya'nın evinde gören Volkan ne yapacak?

SADAKATSİZ DİZİSİNİN 15. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Asya ve Ali arasındaki gerginlik, Derin'e yarıyor! Selçuk, Nil, Volkan ve Asya’yı bir araya getiren ölüm korkusu, yeni iç hesaplaşmaları ve yüzleşmeleri beraberinde getirir. Volkan ve Derin arasındaki gerginlik büyürken, Haluk’un kurduğu plan onu geçmişinden gelen beklenmedik bir sürprizle karşılaştırır.

SADAKATSİZ 16. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz dizisinin 16. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link

SADAKATSİZ DİZİSİNİN KONUSU

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır...

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Oyuncular:Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder(Derya), Eren Vurdem(Mert), Yeliz Kuvancı(Bahar),  Olcay Yusufoğlu(Serap), Nazlı Bulum(Nil), Gözde Seda Altuner(Gönül), Emir Taro Tekin(Selçuk), Alp Akar(Ali)

 

dizi izle Sadakatsiz dizisi dizi haberleri kanal d dizileri kanal d izle