Cam Tavanlar, bu akşam Show TV'de başlıyor

Dizi Haberleri Cam Tavanlar
Cam Tavanlar, bu akşam Show TV'de başlıyor

Genç kuşağın gözde oyuncularından Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın başrolleri paylaştığı Cam Tavanlar dizisi bu akşam saat 20.00'de Show TV'de başlıyor.

Show TV'nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar ekran yolculuğuna başlıyor. Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği ‘Cam Tavanlar’ın senaryosu Meriç Acemi’nin imzasını taşırken dizinin yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk oturuyor.

Bensu Soral ve Kubilay Aka’yla beraber Cam Tavanlar'ın oyuncu kadrosunda Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar buluşuyor.

Rekabet ve aşkı buluşturan hikayesiyle ‘Cam Tavanlar’ 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle Show TV’de başlıyor!

Cam Tavanlar, bu akşam Show TV'de başlıyor - Resim : 1

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU NE? 

Tırnaklarını kazıyarak olduğu pozisyona gelen Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek hayatta her istediğini kolaylıkla elde eden Cem'in (Kubilay Aka) heyecan dolu rekabeti gözler önüne serilecek.

İkili arasında gerçekleşecek çetin yarışta rüzgar, sürekli yön değiştirirken Leyla ve Cem'in peşini aşk da bırakmayacak.

Kaynak: Haber Global TV

Cam Tavanlar dizi dizi haberleri show tv dizileri