Kubilay Aka'nın yalnızlığı uzun sürmedi, sürpriz aşkıyla görüntülendi

Kubilay Aka
Kubilay Aka'nın yalnızlığı uzun sürmedi, sürpriz aşkıyla görüntülendi

İki ay önce sevgilisi Miray Daner'den ayrılan Kubilay Aka'nın yalnızlığı uzun sürmedi. 24 yaşındaki oyuncu Aka, kendisinden 12 yaş büyük meslektaşı Bade İşçil ile görüntülendi. Magazin kulislerinde, ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Miray Daner ile ilişkisini noktaladıktan sonra oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı öne sürülen Kubilay Aka, sürpriz aşkı Bade İşçil ile Beşiktaş'ta bir mekanın terasında görüntülendi. Posta gazetesinin haberine göre, ikilinin samimiyeti dikkat çekti. Aka'nın İşçil'i dudağından öpmesi ise yeni bir aşka yelken açtıkları iddialarını gündeme taşıdı. 

Kubilay Aka'nın yalnızlığı uzun sürmedi, sürpriz aşkıyla görüntülendi - Resim : 1

Henüz ikiliden bir açıklama gelmese de, sosyal medya kullanıcılarının Miray Daner'den ayrılan Kubilay Aka'yı yeni aşkı nedeniyle eleştirmesi dikkat çekti.

BADE İŞÇİL KİMDİR?

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ailesi, Bulgaristan ve Romanya taraflarından göç edip İstanbul’a geldi. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. Oyuncunun, Malkoç Süalp ile 3 yıl süren evliliğinden Azur isimli bir oğlu var.

Kubilay Aka Bade İşçil Miray Daner