Koronavirüse yakalanan usta oyuncunun kızından şoke eden açıklama: Sette test yapılmıyordu

koronavirüs
Koronavirüse yakalanan usta oyuncunun kızından şoke eden açıklama: Sette test yapılmıyordu

Malatya'da çekilen 'Gizemli Köy' filminin setinde koronavirüse yakalanan Toygun Ateş'in oyuncu kızı Gökşen Ateş, babasının sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Malatya'ya 'Gizemli Köy' filminin çekimi için giden ve bir süre sonra koronavirüse yakalanan usta oyuncu Toygun Ateş, tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde entübe edildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, Toygun Ateş'in kendisi gibi oyuncu olan kızı Gökşen Ateş, sette önlem alınmadığını belirtip çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Koronavirüse yakalanan usta oyuncunun kızından şoke eden açıklama: Sette test yapılmıyordu - Resim : 1

"HASTALIĞI ONU GÖRMEMİZİ ENGELLİYOR"

66 yaşındaki Toygun Ateş’in kızı Gökşen Ateş, şu açıklamayı yaptı:

"Her gün dünya çapında binlerce kişinin can vermesine neden olan koronavirüsle mücadele eden babamın yaşadığı bu zorlu hastalık süreci, biz ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Böyle bir dönemde, babam hakkında çıkan bu haber ve bazı haberlerde kullanılan (gazetecilik etiğine uymayan, özel hastane fotoğraflarının haberde kullanılması) fotoğraflar, acımızı daha da derinleştirdi.  

Bunlar yerine; keşke oyuncuların pandemi koşullarında güvensiz çalışma şartları haberleştirilse... Zira, babam oyuncularına test yapılmamış bir sette çalışırken koronavirüse yakalandı.

Babam kimsesiz değil...  Ben varım, çocukları var, ailesi var. Entübe edilene kadar her gün konuşuyorduk. Malatya'da değiliz; çünkü hastalık süreci onu görmemizi engelliyor. Hastaneden her gün bilgi alıyoruz ama; gazeteciler sürekli aradığı ve bazı kişiler de ailesi gibi aradığı için hastane tarafında süreç rahatsızlık yarattı.

Babamın iyileşmesi için dua ederken bunu açıklamak zorunda bırakılmak tatsız bir durum... Hassasiyet göstermenizi ve dualarınızla yanımızda olmanızı rica ediyorum. Umuyorum babam sağlığına kavuşur ve sağlığında da bu ilgi ve değeri görür."

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Toygun Ateş magazin haberleri