Entübe edilen Toygun Ateş'in setteki son görüntüleri ortaya çıktı

koronavirüs
Entübe edilen Toygun Ateş'in setteki son görüntüleri ortaya çıktı

Malatya'da çekimleri devam eden Gizemli Köy filminde rol alan Toygun Ateş koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıp entübe edilen oyuncunun setteki son görüntüleri ortaya çıktı.

Malatya'ya 'Gizemli Köy' filminin çekimi için giden ve bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde entübe edilen Toygun Ateş'in setteki son görüntüleri kameraya yansıdı.

Entübe edilen Toygun Ateş'in setteki son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 1

Yönetmeninin nasıl oynaması hakkında konuştuğu 66 yaşındaki oyuncunun rolünün çekilmesinin ardından kamera arkasında oyuncularla sohbet ettiği görülüyor.

Entübe edilen Toygun Ateş'in setteki son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

Müzisyen Onur Akay, Toygun Ateş'in sağlık durumunun ciddi olduğunu şu paylaşımla duyurdu:

"Malatya’da çekimleri devam eden bir korku filminde rol alan 66 yaşındaki usta oyuncu Toygun Ateş, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Covid-19 testi pozitif çıkan Toygun ağabeyin tedavisi hastanede devam ederken, maalesef durumu ağırlaştı, bilinci kapandı ve yoğun bakıma kaldırılarak entübe edildi. Olayı duyunca çalıştığı yapımcılardan Zeki Sincar ve Adem Sincar’a ulaştım. Onlar da dua isteyerek, Malatya Turgut Özal Devlet Hastanesi'nde yattığını bana söylediler."

Entübe edilen Toygun Ateş'in setteki son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 3

TOYGUN ATEŞ KİMDİR?

2 Haziran 1954 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Toygun Ateş, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan Ateş, sinema oyunculuğuna 1976 yılında başladı. O yıldan itibaren 100'den fazla sinema ve dizi filminde oynadı. Seslendirme sanatçısı olarak hem seslendirme yönetmenliği hem çeşitli yapımlar için seslendirmeler yaptı. Sinema yönetmeni ve senaryo yazarı da olan Toygun Ateş, yeni projelerde oyuncu, yönetmen, senarist olarak yer almaya devam etmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs malatya Toygun Ateş Toygun Ateş kimdir magazin haberleri sinema