Komşusunu darp eden Halil Sezai'den skandal sözler: Gerektiği şekilde tam dövemedim, bir dahaki sefere!

Komşusunu darp eden Halil Sezai'den skandal sözler: Gerektiği şekilde tam dövemedim, bir dahaki sefere!

Komşusunu darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan ve 45 gün cezaevinde kalan Halil Sezai Paracıkoğlu, konserinde skandal açıklamalar yaptı. Şiddet olayı hakkında konuşan Sezai, "Hak etti. Gerektiği şekilde dövemedim, bir dahaki sefere" dedi.

Tuzla’da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği iddiasıyla yargılanan Halil Sezai, 43 gün süren tutukluluk sürecinin ardından ekim ayında görülen ilk duruşmada 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmış ve kararla birlikte tahliye edilmişti.

Yaşanan olayların ardından sahneye çıkan Sezai, skandal açıklamalar yaptı.

Gazete Magazin'in haberine göre, Konserinde cezaevine girmesiyle ilgili konuşan Sezai, "Hak etti, kafam güzeldi, gerektiği şekilde de tam dövemedim, bir dahaki sefere…" dedi. Konsere gelen vatandaşların bu sözlerin ardından gülerek Sezai'yi alkışlaması da dikkat çekti. 

NE OLMUŞTU?

'İsyan' şarkısıyla ünlenen Halil Sezai, İstanbul Tuzla'da 15 Eylül 2020'de yaşlı komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren Halil Sezai, tutuklanması talebiyle sevk edildiği Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmış ve 43 gün cezaevinde kalmıştı.

Halil Sezai Paracıkoğlu şarkıcı Halil Sezai Halil Sezai konser magazin haberleri