Kızılcık Şerbeti'nden sosyal medyayı ikiye bölen fragman: Alev mi, Pembe mi haklı?

Magazin Haberleri Kızılcık Şerbeti Dizi Haberleri
Kızılcık Şerbeti'nden sosyal medyayı ikiye bölen fragman: Alev mi, Pembe mi haklı?

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen 43. bölümünden ikinci fragman geldi. Sosyal medyayı ikiye bölen yeni fragmanda, Abdullah, eşi Pembe'ye "Boşanmak istiyorum, Alev'i seviyorum" diyor.

Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Karakoç, Serhat Tınmaz, Müjde Uzman, Emrah Altıntoprak ve Feyza Civelek'in başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin cuma günü yayınlanacak olan 43. bölümünden yeni fragman izleyiciyle buluştu. Fragmanda Alev'e olan aşkını ilan eden Abdullah, Pembe'ye boşanmak istediğini söylüyor.

"AŞK İÇİN YAPTIM, PİŞMAN DEĞİLİM"

Son bölümde yasak aşkı Alev'e giderek "Evlenme, ben boşanacağım" diyen Abdullah, yeni bölüm fragmanında ailesini karşısına alarak eşi Pembe'ye boşanmak istediğini söylüyor. "Ne dedin sen?" diyerek eşine tepki gösteren Pembe, sinir krizi geçiriyor. Umut, Alev'e "Yaktın, yıktın" diyerek tepki gösterirken Alev de "Aşk için yaptım. Hiç de pişman değilim" diyor.

Sosyal medyada kısa sürede gündem olan fragmana yorum yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Aşk için yaptım" diyen Alev'e hak verirken, bazı sosyal medya kullanıcıları da yaşananlar karşısında sinir krizi geçiren Pembe'ye hak verdi. 

​KIZILCIK ŞERBETİ 43. BÖLÜM 2. FRAGMAN 

KIZILCIK ŞERBETİ 42. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa babasını restoranda Alev ile baş başa gördükten sonra babasına aklını kurcalayan o soruyu sordu. Ömer'in Kıvılcım ile ayrıldıktan sonra ortaya çıkan öz kardeşi bildiği Bekir'in hayal ürünü olduğunu öğrendi.

Fatih, Doğa'ya karşı uyguladığı planında adım adım zafere yaklaşırken Doğa sürpriz bir şekilde Fatih'e yeniden evlenelim teklifinde bulundu.

Umut'un yaşadığı ekonomik zorluklar Nursema karşısında birer itirafa dönüşürken Nursema'nın aşkına olan inancı ve olgun yaklaşımı çiftin evliliğini bir kez daha kurtardı.

Abdullah'ın Alev'in karşısına geçip evlenme ben boşanacağım tepkisinin ise gerçek mi, yoksa bir hayal ürünü mü olduğu ise 42. bölümde netlik kazandı.

Kaynak: Haber Global TV