Farah Zeynep Abdullah'tan yeni 'Kızılcık Şerbeti' pozları

Kızılcık Şerbeti Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Farah Zeynep Abdullah'tan yeni 'Kızılcık Şerbeti' pozları

Show TV'nin reyting rekortmeni 'Kızılcık Şerbeti'nin bu akşam ekrana gelen bölümünde Farah Zeynep Abdullah konuk oluyor.

Show TV'de yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin bu akşam ekrana gelecek bölümüne oyuncu Farah Zeynep Abdullah konuk olacak. Abdullah, yeni bölümde Nursema’nın (Ceren Karakoç) yurt dışında yaşayan, liseden arkadaşı olan Dilruba karakteriyle Ünal Ailesi'nin evine konuk olacak.

Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdığı dizinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı üstleniyor.

Farah Zeynep Abdullah'tan yeni 'Kızılcık Şerbeti' pozları - Resim : 1

AJDA PEKKAN KIZILCIK ŞERBETİ'NDE

Gold Filmin Show TV için çektiği Kızılcık Şerbeti dizisine Farah Zeynep Abdullah'tan sonra Ajda Pekkan da konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Geçen sezon dizide şarkısı da çalınan Ajda Pekkan sevilen diziye konuk olacak. Ajda Pekkan 29 Aralık’taki 45. bölümde seyirci karşısına çıkacak. 

Farah Zeynep Abdullah'tan yeni 'Kızılcık Şerbeti' pozları - Resim : 2

Ajda Pekkan, Kıvılcım'ın (Evrim Alasya) program sunduğu kanalın yılbaşı eğlence programına konuk olacak.

Pekkan geçen sezon diziye RTÜK cezası verildiği günlerde sahne aldığı mekanda kendisini izlemeye gelen dizinin Fatih’i Doğukan Güngör’le sohbet etmiş ve sahneden sansür kararını kınamıştı.

KIZILCIK ŞERBETİ 41. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nilay'ın Abdullah'ın telefonundan Alev'e aşk mesajı atarak izleyicileri şoke ettiği tanıtımda Ömer'in ikizi Bekir'in, "Bu saatten sonra ortaya çıkıp ben yaşıyorum deme herkese zarar vermek olur" sözleri dikkat çekiyor. Dilruba'nın Ünallar'ın evine misafirliğe gelmesi ile neler yaşanacağı ise heyecanla bekleniyor. Fatih'i bir otel odasında basan Doğa onun sevgilisini beklediğini iddia ederken, Fatih'in de bunu kabul etmesi akıllarda soru işareti yaratıyor. Çalan kapıyı açan Doğa gördüğü kişi karşısında şaşırırken, "Fatih'in sevgilisi mi var?" sorusunun yanıtı merak konusu oluyor.

Kaynak: Haber Global TV