Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e övgü dolu sözler! "Dünyanın en iyi annesi"

Magazin Haberleri

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, bir reklam projesinde birlikte rol aldı. Lansman sırasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, projenin kamera arkasını anlattı. Eşi Başak Dizer için "Dünyanın en iyi annesi ile çalıştığım için çok heyecanlandım" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer Tatlıtuğ, marka yüzü oldukları firmanın davetinde görüntülendiler. Kıvanç Tatlıtuğ, "Dünyanın en iyi annesiyle çalıştığım için aşırı heyecanlandım. Aile olarak ilk defa bir projeye olmamız çok güzel hatıra olarak kalacak" dedi.

"KURT EFE ANNESİNE ÇOK DÜŞKÜN"

Tatlıtuğ, "Şu an şöyle bir karar aldık tabii değişebilir. Ülkemizde yaşayan milyonlarca çocuktan hiçbir farkının olmaması gerekiyor. O da normal duyguyla yaşamasını istediğimiz için anlık verilmiş hissiyati bir karar. İleride büyür, oyuncu olmak ister tabii ki destekleriz" dedi.

Baba olduktan sonra değişen hayatıyla ilgili de konuşan oyuncu, "Detaylara dikkat etmeye başladım çok ilginç bir şekilde uçakta ağlayan bir bebek gördünüz zaman şimdi bir baba veya anne olarak onun neden ağlayabilme ihtimali olduğunu hissetmeye başlıyorsunuz" derken Kurt Efe'nin annesine düşkün olduğunu da şu sözler ile belirtti: "Anneye düşkün tabii ki böyle olması çok mutlu ediyor."

Kaynak: Haber Global TV

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer magazin haberleri reklam filmi