'Bihter' ve 'Behlül' yıllar sonra aynı masada... O detay gözlerden kaçmadı

Magazin Haberleri

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim 70 yaşına girerken, tecrübeli teknik direktörün doğum günü yıldızlar geçidi olan bir partiyle kutlandı. Organizasyona Aşk-ı Memnu yıldızları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat de katıldı. Renkli kutlamadaki o detay gözlerden kaçmadı...

Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, önceki gün doğum gününü kutladı. Terim, kutlamanın yapıldığı alana tekneyle Şampiyonlar Ligi müziği ile geldi. Organizasyona Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat de katılırken, ikili 'Behlül ile Bihter yıllar sonra aynı masada' notuyla sosyal medyayı salladı.

Fatih Terim, doğum gününü İstanbul Boğazı'nda düzenlenen bir partiyle kutladı. Hagi, Ümit Davala, Necati Ateş ve Hasan Şaş ile sanat camiasından ünlü isimler de katıldı.

'Bihter' ve 'Behlül' yıllar sonra aynı masada... O detay gözlerden kaçmadı - Resim : 1

'BİHTER' VE 'BEHLÜL' YILLAR SONRA BULUŞTU

Organizasyonda Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yer alırken sosyal medyada 'Behlül ile Bihter yıllar sonra aynı masada' yorumları yapıldı.

ARALARINA KENAN DOĞULU GİRDİ

İkilinin arasına Beren Saat'in eşi Kenan Doğulu'nun oturması dikkat çekti. 

Kaynak: Haber Global TV

bihter Behlül Kenan Doğulu Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ Fatih Terim İstanbul boğazı Necati Ateş Hagi doğum günü magazin haberleri