Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor! Başak Dizer 3 aylık hamile

Magazin Haberleri
Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor! Başak Dizer 3 aylık hamile

2016 yılında dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'den güzel haber geldi. Ünlü çiftin bebek sevinci yaşadığı Dizer'in üç aylık hamile olduğu öğrenildi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile moda tasarımcısı Başak Dizer, Paris'te hayatlarını birleştirmelerinden beş yıl sonra bebek heyecanı yaşıyor.

3 AYLIK HAMİLE

44 yaşındaki Dizer'in üç aylık hamile olduğu ileri sürüldü. Basına yansıyan haberlerin ardından ünlü stil danışmanı, 'hamilelik' iddialarını doğruladı. İkilinin bebeklerinin cinsiyeti ise henüz belli değil.

Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor! Başak Dizer 3 aylık hamile - Resim : 1

HAZİRAN AYINDA YALANLAMIŞTI

Başak Dizer'in geçtiğimiz haziran ayında hamile olduğu iddia edilmişti. Dizer, bir arkadaşının kendisini tebrik ettiği Instagram paylaşımına cevap vererek hamilelik iddiasını yalanlamıştı. Arkadaşına özel mesaj gönderen Başak Dizer Tatlıtuğ, “Hamile değilim. Her sene düzenli olarak yapılan yanlış haber” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor! Başak Dizer 3 aylık hamile - Resim : 2

"KIVANÇ’A ÇOK GÜLÜYORUM"

Aşklarını her zaman gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Başak Dizer, daha önce verdiği röportajda şunları söylemişti:

Kıvanç'a çok gülüyorum. Evde devamlı taklit, mizah yapar. Kafasında hemen yazar ve oynar. Evliliğimle göz önünde olmak benim seçimim değildi. Öyle gelişti, elimde olan bir şey değil. Evlenmeden önce de aynı sektörde olduğum için işim gereği çok sakin bir sosyal hayatım yoktu. Tabii, evlilikle bu çember genişledi.

Kaynak: Haber Global TV

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer magazin magazin haberleri