‘Tükendim diyerek’ diziden ayrılmıştı… Pelin Karahan’dan çarpıcı Meryem Uzerli itirafı

Magazin Haberleri
‘Tükendim diyerek’ diziden ayrılmıştı… Pelin Karahan’dan çarpıcı Meryem Uzerli itirafı

Bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Timur Savcı’nın, dizinin başrol oyuncu Meryem Uzerli hakkında, “Diziyi bırakması şımarıklıktı” sözleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Dizide Mihrimah karakterini canlandıran Pelin Karahan da konuyla ilgili konuştu.

2011-2014 yıllarında yayınlanan ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli, 2013 yılında ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığı gerekçesiyle aniden çekimlere ara verip Almanya’ya gitmişti.
Yıllar sonra konu hakkında konuşan yapımcı Timur Savcı, oyuncunun diziyi bırakmasını tüm ekibe karşı saygısızlık ve şımarıklık olarak yorumladı.

“HEPİMİZ ZOR DURUMDA KALDIK”

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Mihrimah karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pelin Karahan’a Timur Savcı’nın açıklamaları soruldu.

‘Tükendim diyerek’ diziden ayrılmıştı… Pelin Karahan’dan çarpıcı Meryem Uzerli itirafı - Resim : 1

Önceki gün Etiler’de görüntülenen oyuncu, Savcı’ya hak verdiğini söyledi: “Doğru bir tavır değildi. Hoş bir şey değildi bizim yaşadığımız süreç. Ben de o dönem oradaydım, hepimizin zor durumda kaldığı bir dönem oldu. Timur Abi zaten gerekli açıklamayı yapmış.”

‘Tükendim diyerek’ diziden ayrılmıştı… Pelin Karahan’dan çarpıcı Meryem Uzerli itirafı - Resim : 2

TÜKENMİŞLİK SENDROMU NEDİR?

Tükenmişlik sendromu bireyin normal şartlarda kariyerinden, arkadaşlıklarından veya aile etkileşimlerinden aldığı keyfi ve başarı duygusunu azaltan ve bireysel kimliğin kaybedildiğine inanılmasına yol açan bir zihinsel ve fiziksel tükenme durumudur. Aynı zamanda bir iş hayatı stresi türüdür.

Kaynak: Haber Global TV

Muhteşem Yüzyıl Meryem Uzerli Pelin Karahan tükenmişlik sendromu nedir Timur Savcı