Kırmızı Oda erken final mi yapacak?

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda erken final mi yapacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi erken final yapacağı iddialarıyla gündeme geldi.

TV8'de her cuma saat 20.00'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, ilk bölümünden itibaren dikkat çekmeyi başarmış bir yapım. Oyuncularının başarılı performansları ve gerçek hikayeleri ekrana taşımasıyla kısa sürede öne çıkmayı başaran dizinin şu sıralar karşı karşıya geldiği sorunlar gündemde.

Köşe yazarları tarafından uzun yayın süresiyle eleştirilen Kırmızı Oda'nın reytinglerinde bir miktar gerileme var. Fazla uzun yayın süresi nedeniyle sosyal medyada da eleştirilmeye başlanan Kırmızı Oda'nın bu nedenlerle erken final yapacağı konuşuluyor. 

Ancak Kırmızı Oda'nın yapım şirketinden ve TV8'den konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Kırmızı Oda, ilerleyen bölümlerde erken final yapmayacak. 

Kırmızı Oda erken final mi yapacak? - Resim : 1

ERKAN PETEKKAYA KIRMIZI ODA'DA

Kırmızı Oda'nın bu akşam yayınlanacak olan 22. bölümünde ise izleyicileri sürpriz gelişmeler bekliyor. 

Diziye yeni bölümde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya katılıyor. Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakteri yaşadığı sorunlar nedeniyle Doktor Hanım'ın yeni danışanı olacak.

BONCUK ÖLÜYOR MU?

Kırmızı Oda'ya 14. bölümde dahil olan Boncuk karakteri ise yeni bölümde şok bir kaza geçiriyor. Yeniden hayalindeki aşkı Can'ı görmeye çalışan Boncuk, gece yarısı gelinlik giyerek evden kaçıyor. Sokakta koşan Boncuk'a bir kamyon çarpıyor. Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakterinin ölüp ölmediği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral gibi oyuncuları kadrosunda barındıran Kırmızı Oda’da birbirinden ünlü konuk oyuncular da dikkat çekiyor. 

İşte, Kırmızı Oda’nın ana karakterleri

Binnur Kaya - Doktor Hanım

Tülin Özen - Doktor Piraye

Burak Sevinç - Doktor Deniz

Meriç Aral - Doktor Ayşe

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda dizisi dizi haberleri Binnur Kaya