Kırmızı Oda final bölümünde büyük sürpriz! O isim de yer alacak

Kırmızı Oda Dizi Haberleri
Kırmızı Oda final bölümünde büyük sürpriz! O isim de yer alacak

TV8'de her cuma akşamı yayınlanan Kırmızı Oda dizisi final yapıyor. Son bölümüyle bu akşam son kez ekranlara gelecek olan Kırmızı Oda'da seyircileri büyük bir sürpriz bekliyor.

Ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisi bu akşam final yapıyor. Kırmızı Oda'nın final bölümünde ise seyircileri büyük bir sürpriz bekliyor.

Final bölümünde Gülseren Budayıcıoğlu yer aldı. Budayıcıoğlu ''Bölümler boyu sizleri üzdük, hüzünlendirdik hatta ağlattık. Hiç olmazsa bu hikayelerin sonunu mutlu bitirelim istedik. Gönüllerinize az da olsa dokunabildiysek ne mutlu bize'' sözleriyle veda etti.

Kırmızı Oda

BİNNUR KAYA'DAN VEDA PAYLAŞIMI

Kırmızı Oda'nın final haberini dizinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya sosyal medya hesabından duyurdu. Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yapan Kaya, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz. Bu süre içinde sizlerle birlikte olmak; acılarımızı, anılarımızı paylaşmak harikaydı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda buluşmak dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

Binnur Kaya

KIRMIZI ODA FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kırmızı Oda final bölümüyle 18 Şubat Cuma akşamı yani bu akşam 20:00'da TV8'de!

KIRMIZI ODA 61. BÖLÜM (FİNAL) FRAGMANI

KIRMIZI ODA NEDEN BİTİYOR?

Kırmızı Oda 2. sezonda hedeflenen reytinglere ulaşamadığı için 61. bölümüyle ekranlara veda ediyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda Gülseren Budayıcıoğlu Binnur Kaya