Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya 'Paşa' deveyi kurtardı

Kırmızı Oda
Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya 'Paşa' deveyi kurtardı

TV 8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'da başrolde yer alan Binnur Kaya bir yandan da yük hayvanlarını kurtarma çalışmalarına destek oluyor. Kaya'nın da sayesinde "Paşa" adlı deve kurtarıldı.

İlk olarak Kaynanalar dizisiyle ekrana gelen ve Yabancı Damat dizisinde canlandırdığı 'Nazire' karakteriyle tanınırlığı artan Binnur Kaya, son yıllarda yaptığı işlerle hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Ekranda görünenin aksine utangaç ve mahçup karakteriyle bilinen Binnur Kaya, şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Psikyatr Manolya karakterine hayat veriyor.

Binnur Kaya bir yandan da ilginç işlere imza atıyor. Ünlü oyuncu Yük Hayvanlarını Koruma ve Kurtarma Derneği için de çaba gösteriyor. En son Paşa adlı devenin özgürlüğüne kavuşmasına destek olan Binnur Kaya, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Paşa’m,onca yıllık tutsaklıktan sonra,özgürlük çok yakıştı sana...Darısı tutsak tüm hayvanların başına?" yazdı.

Kaya, Paşa ile bir fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı.

Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya 'Paşa' deveyi kurtardı - Resim : 1

Çocukluk fotoğraflarını paylaştıKırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya 'Paşa' deveyi kurtardı - Resim : 2

Herkesin en az bir karakterini severek izlediği Binnur Kaya'nın çocukluk ve ergenlik yıllarına ait fotoğrafı da sosyal medyada büyük beğeni aldı.

İşte Binnur Kaya'nın zaman içindeki değişimi büyük ilgi gördü…

Kırmızı Oda dizisinin Doktor Hanım'ı Binnur Kaya 'Paşa' deveyi kurtardı - Resim : 3

BİNNUR KAYA KİMDİR?

Binnur Kaya, 19 Nisan 1972 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Elazığlı'dır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezundur. Okul döneminde çeşitli tiyatrolarda oynamaya başlayan Kaya, eğitiminin ardından İstanbul'a taşındı.

Bakırköy Tiyatro'sunda çalışmaya başladıktan bir süre sonra, bir arkadaşının önerisiyle Hülya Avşar Show'da Asiye karakterini canlandırmaya başladı. İlk defa Kaynanalar dizisi ile sektöre giriş yapan Kaya, başarılı performansıyla dikkatleri çekti. BKM oyuncu kadrosuna katılan Binnur Kaya, “Dış Kapının Mandalları”, “Çarli”, “Baba Evi”, “İnşaat” “Yabancı Damat”, “Babam ve Oğlum”, “Vavien”, “Küçük Kıyamet”, “Avrupa Yakası”, “Sen Kiminle Dans Ediyorsun” gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.

Binnur Kaya, şimdilerde TV 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım karakterini canlandırıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda Kırmızı Oda dizisi Binnur Kaya