Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Erkan Petekkaya'ya Binnur Kaya'dan sürpriz ziyaret

Kırmızı Oda

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım karakterine hayat veren Binnur Kaya, sevilen diziden olaylı bir şekilde ayrılan meslektaşı Erkan Petekkaya'yı evinde ziyaret etti.

Kırmızı Oda'da Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, dizideki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. 

Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Erkan Petekkaya'ya Binnur Kaya'dan sürpriz ziyaret - Resim : 1

Binnur Kaya'nın canlandırdığı Doktor Hanım karakteriyle olan diyalogları dikkat çeken, Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakteri seyirci sevilince dizideki rolü uzatılmıştı.

Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Erkan Petekkaya'ya Binnur Kaya'dan sürpriz ziyaret - Resim : 2

Ancak TV8'de yayınlanan bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz'ın ödül alması Erkan Petekkaya ile Acun Ilıcalı'yı karşı karşıya getirmişti. 

Törende 'En İyi Çıkış' ödülü Peşimde şarkısıyla Kerimcan Durmaz'a verilmesinin ardından Petekkaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda sert ifadeler kullanmıştı.

Ünlü oyuncu,"Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh" ifadelerini kullanmıştı. 

Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Erkan Petekkaya'ya Binnur Kaya'dan sürpriz ziyaret - Resim : 3

Acun Ilıcalı ise, Survivor 2021'de ada konseyinde yaptığı konuşmada isim vermeden Erkan Petekkaya'yı eleştirmişti. Ilıcalı, "İki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadelerini kullanmıştı.

Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Erkan Petekkaya'ya Binnur Kaya'dan sürpriz ziyaret - Resim : 4

Bu gelişmelerin ardından ise Kırmızı Oda'daki Sadi karakterinin diziye veda ettiği ortaya çıktı. Kırmızı Oda'nın sezon finali fragmanında Sadi'nin görüntüleri de yer almadı.

Kırmızı Oda dizisinden ayrılan Erkan Petekkaya'ya Binnur Kaya'dan sürpriz ziyaret - Resim : 5

"NUR YÜZLÜM"

Kırmızı Oda'dan olaylı bir şekilde ayrılan Erkan Petekkaya'yı rol arkadaşı Binnur Kaya yalnız bırakmadı. Kaya, Erkan Petekkaya ve ailesini ziyaret etti. 

Erkan Petekkaya masadaki o anları paylaşarak "Kalbi temizim nur yüzlüm. Allahıma bin Şükür. İyi ki seni tanıdım. Çok şükür nasıl da güzel bir insan tanıdım. Nasıl da keyifli ve yaratıcıydı seninle çalışmak oynarken yaşamak teşekkür ederim" notunu düştü.

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda dizisi Binnur Kaya Erkan Petekkaya magazin haberleri Acun Ilıcalı Kerimcan Durmaz