Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık!

Dizi Haberleri Kırmızı Oda
Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık!

Binnur Kaya'nın başrolde yer aldığı Kırmızı Oda dizisinden hayranlarını üzecek bir veda haberi geldi. Dizide Nazlı'yı canlandıran Pınar Deniz'in projeye veda edeceği öğrenildi.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun içi: Bir Psikiyatrin Not Defteri adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Kırmızı Oda'ya 23. bölümde Nazlı karakteriyle dahil olan ve kısa zamanda hikayesiyle büyük ilgi çeken Pınar Deniz, 29. bölümde son kez dizide yer alacak.

Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık! - Resim : 1

Öte yandan Nazlı'nın, içindeki öfkeden sonunda kurtulup Haluk'la (Yılmaz Kunt) mutlu olmaya karar verdiği anlar da izleyicileri derinden etkileyecek.

Kırmızı Oda dizisinde flaş ayrılık! - Resim : 2

KIRMIZI ODA 29. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kumru (Aslıhan Gürbüz), Fahri'nin hayatına nasıl girdiğini, kızı ve kendisi için yaptığı iyilikleri Doktor Hanım'a anlatırken; Fahri'nin söylediği sözler ise Kumru'yu çok şaşırtır.

 Nazlı (Pınar Deniz), Doktor Hanım'ın tavsiyeleriyle içindeki öfkeden kurtulup tek başına yeni bir hayat inşa eder. Haluk, Nazlı'daki bu değişimi görüp ondan etkilenir.

Sadi (Erkan Petekkaya), Mehmet'le birlikte bir çete liderinin eline düştükten sonra başlarına gelenleri Doktor Hanım'la paylaşır.

KIRMIZI ODA'NIN OYUNCULARI KİM?

Kırmızı Oda dizisi oyuncuları arasında, Binnur Kaya, Tülin Özen ve Burak Sevinç yer almaktadır. Dizide Binnur Kaya Doktor Hanım, Tülin Özen Doktor Piraye, Burak Sevinç Doktor Deniz hayat vermektedir. Daha önce Melisa Sözen, Evrim Alasya, Salih Bademci, Celil Nalçakan ve Hande Doğandemir konuk oyuncu olmuşlardı. Şimdi ise Sema Keçik, Sezin Akbaşoğulları, Elif Ceren Balıkçı, Burcu Biricik, Aslıhan Gürbüz, Feyyaz Şerifoğlu, Bülent Seyran gibi isimler kadroya dahil oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda dizisi Pınar Deniz dizi haberleri