Kırmızı Oda bu hafta var mı? Kırmızı Oda neden yok? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?

Magazin Haberleri
Kırmızı Oda bu hafta var mı? Kırmızı Oda neden yok? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?

Kırmızı Oda dizisinin yeni bölüm tarihi TV8 yayın akışı nedeniyle gündeme geldi. Kırmızı Oda'nın 57. bölümü 24 Aralık Cuma günü yayınlanmıştı. Dizideki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler 58. bölümü bekliyor. Peki, Kırmızı Oda bu hafta var mı? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?

Her Cuma 20:00'da Kırmızı Oda TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayınlanan Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki, Kırmızı Oda bu hafta var mı? Kırmızı Oda neden yok? Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman?

KIRMIZI ODA BU HAFTA NEDEN YOK?

Kırmızı Oda yeni bölümlerine ara vermişti. Yaklaşık 3 haftadır yayınlanmayan dizinin yeni bölüm tarihi ise izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Kırmızı Oda'nın 58. bölümü yerine O Ses Türkiye büyük finali ekrana gelecek.

Kırmızı Oda’nın resmi Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, ‘Kırmızı Oda’nın yeni bölümleri öncesi kısa bir ara veriyoruz… Yeni bölümlerle, çok yakında görüşmek üzere.’ denildi. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

 KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Merakla beklenilen Kırmızı Oda 58. bölüm 28 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'de TV8'de!

 

Kaynak: Haber Global TV

Kırmızı Oda Kırmızı Oda dizi Kırmızı Oda 58. bölüm TV8 TV8 dizileri dizi dizi haberleri